Multi Care

Thuisverpleging, verpleging aan huis, thuiszorg en zelfstandige verpleegkundigen te Aalst

Verpleging aan huis Aalst

Multi Care te Aalst is een groep van zelfstandige verpleegkundigen die gespecialiseerd zijn in thuisverpleging. Wij zijn erkend door alle mutualiteiten en zijn tevens aangesloten bij de Vlaams Beroepsvereniging voor Zelfstandige Verpleegkundigen (VBZV).

Door middel van constante bijscholing blijven wij op de hoogte van de nieuwe behandelingen in de gezondheidszorg en kunnen wij de thuiszorg voor u zo comfortabel mogelijk maken.

Streven naar een vertrouwensband

Wij streven er naar een vertrouwensband te scheppen met zowel de zorgvrager als de betrokken familieleden. Het is voor ons belangrijk dat u weet dat u met uw vragen en problemen rond gezondheidszorg 7 dagen op 7 bij ons terecht kunt. Aangezien onze wagens geen grote logo's bevatten, komen wij onopvallend ter plaatse en wordt discretie gegarandeerd.

Voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking, neem gerust contact op en wij komen eens langs.

Onze diensten

Multi Care verpleegt zorgvragers in hun eigen vertrouwde omgeving en voorziet in alle verpleegkundige zorgen zoals: wondzorg (ook voor complexe wonden en brandwonden), sondage, lavementen, inspuitingen, hygiënische zorg of toiletverzorging, klaarzetten of toedienen van medicatie, medicatiepompen, toedienen enterale en parenterale voeding en vocht, palliatieve zorg (zorg aan stervenden en overledenen).

Iedereen die behoefte heeft aan verpleegkundige hulp en thuis wenst behandeld te worden kan een beroep doen op Multi Care.

Onze specialisaties

Diabetes: wij hebben de nodige competenties om diabetici de kwalitatieve zorg te bieden die zij nodig hebben en hen te helpen bij het aanpassen van hun levensstijl.

Wondzorg: dankzij bijscholingen blijven wij permanent op de hoogte van de meest moderne technieken voor wondheling.

Palliatieve zorgen: *comfort & levenskwaliteit* ons doel is patiënten met een terminale ziekte een zo hoog mogelijke levenskwaliteit te bieden. Pijnbestrijding en symptoomcontrole zijn hierbij essentieel. Bij palliatieve zorg besteden wij aandacht aan zowel de lichamelijke als de psychische problemen van de patiënt en de betrokken familieleden.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!