Thuisverpleging Moorslede

Uw verpleging aan huis, thuiszorg en verpleegkundigen te Moorslede

Verpleging aan huis, een mooie oplossing.

Verpleging aan huis biedt een mooie oplossing aan hulpbehoevenden die graag thuis willen blijven wonen. De laatste jaren is de ouder wordende bevolking in grote mate gestegen en hierdoor dus ook de vraag naar thuiszorg. Verzorging krijgen in je eigen vertrouwde omgeving zorgt voor een grote houvast, een ankerpunt, een geruststelling ...

Enthousiaste verpleegkundigen.

We zijn een kleine groep van enthousiaste verpleegkundigen die graag instaan voor kwalitatieve en permanente zorg aan huis. De beperkte grootte van onze groep zorgt voor discretie en een sterke vertrouwensband. Wij bieden een dienstverlening waarbij de patient steeds centraal staat. Tijd nemen voor de kleine, dagdagelijkse dingen kunnen zo belangrijk zijn. Die tijd willen wij graag voor jou maken!

Groot Moorslede en omstreken

Ons ten volle voor elke patient engageren is ons motto, daarom zijn wij 24u op 24u beschikbaar en dat 7 dagen op 7. Thuisverpleging Katrien Verduyn is actief in de regio Groot Moorslede (Dadizele, Slypskapelle) en omstreken.

Comfort

We proberen steeds samen met u, de patiënt, tot een zo aangenaam mogelijke (zelf)zorg situatie te komen.

Hygiënisch toilet

We verzekeren je dagelijkse zorgen in je vertrouwde omgeving.

Palliatieve zorgen

Dankzij onze voortdurende opleidingen begeleiden we op gepaste wijze de patiënt en zijn familie in deze moeilijke tijden.

Diabetes educator

Door onze specifieke deskundigheid leveren we een kwalitatief goede diabeteszorg.

Wondzorg

Ook voor tijdelijke verzorging van allerlei wonden kunnen wij je helpen. Katrien is referentie verpleegkundige in de wondzorg.

Contact

Aarzel niet om ons te contacteren. Wanneer wij jouw oproep niet meteen kunnen beantwoorden, spreek jouw boodschap gerust in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.