Thuisverpleging Martine Claes

Thuisverpleging Martine Claes

Uw verpleging aan huis, verpleegkundige zorg, thuiszorg, hygiënische zorgen voor Heusden-Zolder en Lummen.

U kan rekenen op thuisverpleging Martine Claes als u net het ziekenhuis heeft verlaten. Voor een operatie, aandoening of ongeval wilt u zeker zijn dat u kan rekenen op de juiste behandelingen en verzorgingen. Vertrouw op onze gespecialiseerde verpleging. Jasmien en Martine helpen u graag verder.

Derde betalers systeem

Wij nemen u alle zorgen uit handen. Zo ook de administratie rond de betaling. Alle diensten die wij verlenen worden door het ziekenfonds vergoed. Hiervoor moet een aanvraag ingediend worden bij het ziekenfonds. Dit doen wij in uw plaats, zo hoeft u zich rond betaling geen zorgen te maken. Deze regeling maakt zorg beter toegankelijk voor iedereen.

Zorg op maat

Wij bieden zorg op maat aan, onze patiënt staat steeds centraal. We houden rekening met de medische vereisten en noden van de patiënt. Voor elke patiënt maken wij een medisch dossier aan zodat we alles goed kunnen opvolgen. De zorgen worden altijd eerst besproken met de arts en de familie. De patiënt geniet van alle comfort.

Vertrouwde omgeving

Het voordeel van thuisverpleging is dat u thuis in alle rust kan herstellen. Bent u op zoek naar thuisverpleging? We bieden thuisverpleging aan huis in de regio Lummen en Heusden-Zolder. We bieden u alle diensten aan die u nodig heeft op optimaal verzorgd te worden. Dagelijks, meerdere keren per dag of enkele keren per week.

Diensten

Team

Martine Claes

Thuisverpleegster

Martine behaalde in 1986 het diploma als gegradueerde verpleegkundige aan het Moeder Theresia Instituut in Genk.
Ze begon onmiddellijk in 1986 als thuisverpleegster bij het Wit-Gele Kruis. Om alle patiënten de nodige tijd en zorgen te kunnen geven, begon ze later als zelfstandige.
Martine is geboren en getogen in Lummen, maar woont nu in Bolderberg (Heusden-Zolder). Ze is ook een trotse mama van twee dochters en een lieve omie.
Om optimale zorgen te kunnen verlenen en mee te zijn met de nieuwe technieken volgt Martine regelmatig een bijscholing.

Tanja

Thuisverpleegster

Ik ben Tanja, enthousiaste verpleegkundige en trotse mama van twee geweldige kinderen.
Mijn werk is mijn passie en ik doe het dan ook ontzettend graag. Ik geloof dat kwaliteit altijd primeert op snelheid en daarom neem ik ook graag de tijd om mijn patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen.
Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door geneeskunde en ik zou nu ook niets liever willen doen, daarom ben opnieuw gaan studeren aan de PIVH en heb ik mijn diploma als verpleegkunige gehaald.

Jennifer Vandewalle

Thuisverpleegster

Jennifer behaalde in 2015 het diploma als gegradueerde verpleegkundige aan de HBO Verpleegkunde in Genk. Ze is onmiddellijk begonnen als zelfstandig thuisverpleegkundige. Jennifer is geboren te Deinze maar woont in Genk. Door al jong in contact gekomen te zijn met de medische wereld , is de stimulans gekomen voor de verzorging en het helpen van anderen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Thuisverpleging Martine Claes.

Contact

Thuisverpleging Martine Claes

Sint-Jobstraat 46/4, 3550 Heusden-Zolder
  • Thuisverpleging
  • Thuiszorg
  • Verpleegkundige
  • Verpleging aan huis

24/24 en 7/7. Martine, voor alle verpleegkundige zorgen in de regio Heusden-Zolder en Lummen. Vraag vrijblijvend meer info!