Thuisverpleging Martine Claes

Verpleging aan huis, verpleegkundige zorg, thuiszorg en hygiënische zorgen voor Heusden-Zolder & Lummen

U kan rekenen op thuisverpleging Martine Claes als u net het ziekenhuis heeft verlaten. Voor een operatie, aandoening of ongeval wilt u zeker zijn dat u kan rekenen op de juiste behandelingen en verzorgingen. Vertrouw op onze gespecialiseerde verpleging. Jasmien en Martine helpen u graag verder.

Derde betalers systeem

Wij nemen u alle zorgen uit handen. Zo ook de administratie rond de betaling. Alle diensten die wij verlenen worden door het ziekenfonds vergoed. Hiervoor moet een aanvraag ingediend worden bij het ziekenfonds. Dit doen wij in uw plaats, zo hoeft u zich rond betaling geen zorgen te maken. Deze regeling maakt zorg beter toegankelijk voor iedereen.

Zorg op maat

Wij bieden zorg op maat aan, onze patiënt staat steeds centraal. We houden rekening met de medische vereisten en noden van de patiënt. Voor elke patiënt maken wij een medisch dossier aan zodat we alles goed kunnen opvolgen. De zorgen worden altijd eerst besproken met de arts en de familie. De patiënt geniet van alle comfort.

Vertrouwde omgeving

Het voordeel van thuisverpleging is dat u thuis in alle rust kan herstellen. Bent u op zoek naar thuisverpleging? We bieden thuisverpleging aan huis in de regio Lummen en Heusden-Zolder. We bieden u alle diensten aan die u nodig heeft op optimaal verzorgd te worden. Dagelijks, meerdere keren per dag of enkele keren per week.

Diensten