Fotoalbums

LummaCare thuisverpleging

Wie zijn wij?

LummaCare thuisverpleging is een team van gedreven en gepassioneerde verpleegkundigen die professionele hulp op maat van de patiënt geven in zijn of haar vertrouwde en comfortabele omgeving.

Elke dag van het jaar, wat wil zeggen ook tijdens weekends en de feestdagen kan je steeds bij ons terecht voor al je zorgen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

LummaCare is een familiezaak waarvan de 2e generatie nu al meer dan 10 jaar actief is in de regio Lummen en omstreken. Om dag en nacht voor u kunnen klaar te staan zijn wij een hecht team dat bestaat uit 4 enthousiaste verpleegkundigen, met elk zijn eigen specifieke specialisatie.

Wij volgens nog steeds bijkomende bijscholingen en opleidingen, waardoor we op de hoogte blijven van de laatste evoluties in de gezondheidszorg en verpleging.

 

Onze werking

Tijdens een eerste bezoek, nadat jezelf en/of je familie (of sociale dienst van je ziekenhuis of je huisarts of mutualiteit) contact heeft opgenomen met ons, bespreken wij met jou en/of je familie welke verzorgingen op welke dagen en tijdstippen dienen te gebeuren.

Daarnaast bespreken wij dan ook welk materiaal we nodig hebben om jou of je familielid op een deskundige en professionele manier te verzorgen.

Indien nodig komen wij niet enkel bij jou thuis langs, maar ook op je school, je werk, je srviceflat of op een tijdelijk ander adres in ons werkgebied.

Wij werken met de zogenaamde 'derde betalersregeling' wat wil zeggen dat wij de kosten rechtstreeks aan uw mutualiteit aanrekenen, of maw: de mutualiteit betaalt voor uw zorg!

Je krijgt maandelijks een overzicht (het bewijsstuk) van de verpleegkundige prestaties die wij aan jouw ziekenfonds hebben gefactureerd, tevens zijn wij sinds oktober 2017 vanuit de overheid verplicht om elk bezoek te registreren via je identiteitskaart.

 

Met wat kunnen we u helpen?

Hygiënische zorgen (wassen en kleden), inspuitingen, wondzorg & stomazorg, compressietherapie (steunkousen, windels, …), sondage (blaas, suprapubisch, maag, PEG, …), catheters (Porth-à-cath, Hickman, perfusie, …), oogdruppeling (post-operatief), diabetes, enterale en parenterale voeding (sondevoeding), palliatieve zorgen, medicatie (klaarzetten en toezicht op inname ervan), ...

Foto's

Recensies

vier gedreven mensen die zich volledig inzetten voor hun patienten en zelfs meer doen als hun eigenlijke taken.zeker aan te bevelen.
- peter
meer recensies

Contact

LummaCare thuisverpleging

Klaproosstraat 6, 3560 Lummen
  • Thuisverpleging
  • Verpleegkunde
  • Verpleegkundige
  • Verpleging aan huis
  • Wondzorg
T013/29.42.34
F013/29.42.34
M0473/74.61.16
Ond. nr.0821.800.331

Billen Miet
Gijbels Jim
Horions Sanne
Mas Niels
Bellen Niels

0473/74.61.16
0478/44.01.11
0487/22.25.49
0495/72.63.02
0499/43.91.22