Fotoalbums

Thuisverpleging Regio Hasselt

Wij zijn een dynamisch team van thuisverpleegkundigen. Lore, Wendy en Ann. Wij bieden professionele verzorging met een persoonlijke benadering.

Sinds september 2012 hebben wij dit team samengesteld. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij de gepaste zorg op maat bieden. Dit omvat oa.: helpen met wassen en aankleden, wondzorg, inspuitingen, palliatieve zorg, spoelen van port-a-cath, ... Kortweg gezegd, alle verpleegkundige taken.

In samenwerking met de familie, huisarts en eventueel familiehulp en kinesist is ons doel je zolang mogelijk thuis te laten wonen.

Tijdens ons eerste huisbezoek worden alle praktische zaken geregeld en worden de nodige documenten in orde gebracht. Wij werken volgens de derdebetalers-regeling. Dit wil zeggen dat u enkel een voorschrift van de arts of specialist, en een kleefvignet van het ziekenfonds nodig heeft. (Er is geen voorschrift nodig indien het enkel hulp bij het wassen/aankleden betreft, deze maken wij zelf op.) Deze zorgen worden door het ziekenfonds rechtstreeks aan ons betaald. U hoeft hiervoor verder niets voor te doen. Indien u verpleegkundige zorg nodig heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Met vriendelijke groet,
Lore, Wendy en Ann.

Uw verpleging aan huis - thuishulp te Hasselt.

Foto's

Recensies

Heb je iets aan de HAND, dan komen ze je heel goed vezorgen ;-)
- Wimmeke
meer recensies

Contact

Thuisverpleging Hasselt

Vettersstraat 51, 3511 Kuringen
  • Thuisverpleging
  • Verpleegkundige
  • Verpleging aan huis

Contacteer ons

Lore Segers: 0484 22 84 91
Wendy Pollaris: 0495 26 32 40
Ann Franssens: 0496 23 87 36