Thuisverpleging Hasselt

Uw thuiszorg, verpleging aan huis en verpleegkundigen in de regio Hasselt

Thuisverpleegkundigen Hasselt

Wij zijn een dynamisch team van thuisverpleegkundigen en bieden professionele verzorging aan huis met een persoonlijke benadering.

Na jarenlange afzonderlijke ervaring in de thuisverpleging zijn Ann en Wendy sinds september 2012 de samenwerking gestart, zij zijn de spil van het team. Samen met Ellen en Lindsay is het team compleet om de continuïteit van de zorg te kunnen waarborgen.

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij de gepaste zorg op maat bieden. Dit omvat oa.: helpen met wassen en aankleden, wondzorg, inspuitingen, palliatieve zorg, spoelen van port-a-cath,... Kortweg gezegd, alle verpleegkundige taken. Bijkomend is Ellen ook medische pedicure aan huis, exclusief voor onze patiënten indien dit gewenst is.

In samenwerking met de familie, huisarts en eventueel familiehulp en kinesist is ons doel je zolang mogelijk thuis te laten wonen.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens ons eerste huisbezoek worden alle praktische zaken geregeld en worden de nodige documenten in orde gebracht. Wij werken volgens de derdebetalers-regeling. Dit wil zeggen dat u enkel een voorschrift van de arts of specialist, en een kleefvignet van het ziekenfonds nodig heeft. (Er is geen voorschrift nodig indien het enkel hulp bij het wassen/aankleden betreft, deze maken wij zelf op.) Deze zorgen worden door het ziekenfonds rechtstreeks aan ons betaald. U hoeft hiervoor verder niets voor te doen. Indien u verpleegkundige zorg nodig heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Met vriendelijke groet, Ann, Wendy, Ellen en Lindsay .

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG »