Thuisverpleging Hasselt

Uw thuiszorg, verpleging aan huis en verpleegkundigen in de regio Hasselt

Thuisverpleegkundigen Hasselt

Wij zijn een dynamisch team van thuisverpleegkundigen en bieden professionele verzorging aan huis met een persoonlijke benadering.

Na eerdere ervaringen in een rusthuis en psychiatrisch ziekenhuis is Wendy is sinds 2006 aan het werk in de thuisverpleging. Eerst alleen, daarna jarenlang met een vast team, om dan nu na 11 jaar noodgedwongen alleen over te blijven. Gelukkig heeft ze bijstand gekregen van 2 toffe collega’s.

Lindsay heeft het team vervoegd in 2022, na 5 jaar ervaring elders in de thuisverpleging wist ze waar ze voor ging. Tussen het werken door heeft zij zich nog gespecialiseerd als referentieverpleegkundige in de wondzorg. Gosia maakt de groep compleet sinds 2023. Na haar opgedane ervaring in een rusthuis, haar enthousiasme en gedrevenheid is ook zij er meer dan klaar voor. Met ons 3 aan het roer is het team compleet om de continuïteit van de zorg te kunnen waarborgen.

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij de gepaste zorg op maat bieden. Dit omvat oa.: hulp bij hygiënische zorgen, wondzorg, inspuitingen, palliatieve zorg, spoelen van port-a-cath, stomazorg, compressietherapie, medicatie,… Kortweg gezegd, alle verpleegkundige taken.

In samenwerking met de familie, huisarts en eventueel familiehulp en kinesist is ons doel je zo lang mogelijk thuis te laten wonen.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens ons eerste huisbezoek worden alle praktische zaken geregeld en worden de nodige documenten in orde gebracht. Wij werken volgens de derdebetalers-regeling. Dit wil zeggen dat u enkel een voorschrift van de arts of specialist, en een kleefvignet van het ziekenfonds nodig heeft. (Er is geen voorschrift nodig indien het enkel hulp bij het wassen/aankleden betreft, deze maken wij zelf op.) Deze zorgen worden door het ziekenfonds rechtstreeks aan ons betaald. U hoeft hiervoor verder niets voor te doen. Indien u verpleegkundige zorg nodig heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Met vriendelijke groet, Wendy, Lindsay & Gosia.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG »