Thuisverpleging Groep Backaert

Thuisverpleging Groep Backaert

Uw referentie in wondzorg, verpleging aan huis en diabeteseducatie te Erpe-Mere

Sedert bijna 30 jaar specialiseert ons team zich steeds verder en verder om een zo kwalitatief mogelijke thuisverpleging aan te bieden. Door continue bijscholing blijft onze praktijk, onze technieken en onze werkwijze up to date om de beste zorg te geven! Sedert 1990 werken wij met een zelfsturend team. Een team dat in staat is om u uw zorg op een kwalitatieve manier te bieden. Een permanentie van 24/24 en 7 op 7, een opstart met eigen materiaal, de hoogst opgeleide verpleegkundigen in de ruime regio, wij bieden het u allemaal. Onze groep gemotiveerde collega’s voorzien voor u in een permanente en kwaliteitsvolle thuisverpleging met alle gespecialiseerde zorgen die daarbij horen! Wist u dat een verpleegkundige wettelijk verplicht is om te melden aan de behandelende arts of hij/zij een handeling al dan niet kent. Wij hebben in onze praktijk geen beperkingen. Vijfentwintig jaar investering leidde tot de hoogst opgeleide praktijk thuisverpleging in België en zelfs internationaal. Een streven naar perfectie in de zorg is hiervan een natuurlijk gevolg.

Korte info:

De vraag: wat het kost? is heel eenvoudig te beantwoorden. Wij hebben nog nooit remgeld gevraagd, ook niet voor oogindruppelingen, een bloeddruk controle, de zuurstof saturatie meten, een glycemie meten, toezicht op medicatiegebruik, gebruik van Photizo en Bioptronlamp, ...worden bij ons nooit aangerekend in combinatie met andere verstrekkingen en zijn voor u dus een extra service. Krukken en intermittente compressietherapie kan u gratis lenen indien deze vrij van gebruik zijn. Wij beschikken over een 10 tal degelijke alternating matrassen met motor!

Wij werken tegen terugbetalingstarieven en zijn toegetreden tot het derdebetalerssysteem, wat wil zeggen dat wij onze facturen rechtstreeks doorsturen naar de ziekenfondsen. Het is een fabeltje dat zelfstandig verpleegkundigen duur zijn. U wilt een team die uw noden, uw behoeften en uw verlangens kent. U wilt iemand die tijd maakt voor uw zorg en die u het juiste en gepaste advies kan geven, dan bent u aan het juiste adres. Wij werken samen met alle bestaande thuiszorgdiensten. Wij rijden niet met reclamewagens rond. Uw buurman zal niet van ons te weten komen dat u zorgen krijgt. De privacy van onze patiënten wordt altijd bewaakt! Uw gegevens die wij gebruiken worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming gedeeld. U tekent hiervoor bij ons een informed consent die ons de toelating geeft om uw gegevens en fotomateriaal te gebruiken om u de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg te bieden. Uw gedetailleerde factuur kan u online raadplegen, uiterst beveiligd.

Enkele stelregels binnen onze praktijk:

  • Elke collega, zowel mannelijk als vrouwelijk verdient respect van alle patiënten, wat ook hun religie mogen zijn
  • Mannen en vrouwen zijn in onze praktijk gelijkwaardig en voeren allen dezelfde zorgen uit
  • Wij werken volgens Westerse normen en waarden in onze praktijk met respect voor ieder mens
  • Onze groep is ook een erkende stagedienst, dat wil zeggen dat wij regelmatig stagiairs mee nemen
  • Patiëntenrechten zijn bij ons van het hoogste belang
  • Verzorgingsuren worden op voorhand zo goed als mogelijk afgesproken

Amenthu staat voor Alle MENsen THUis en wil doorheen zijn praktijk de patiënt en zijn/haar zorg altijd centraal plaatsen. Door kundige zorg te verstrekken zijn wij overtuigd dat het mogelijk is om veel langer thuis te blijven, hetzij collega’s te kunnen coachen om de mensen langer, voordeliger en comfortabeler thuis te verzorgen. Groep Backaert is in de ruime regio van Aalst en Erpe-Mere een waar begrip geworden en staat voor kwalitatieve en eerlijke zorgen, zowel basis als de hoogst gespecialiseerde zorgen met een team dat zowel technisch als menselijk sterk onderlegd is. Wij zijn sedert 1990 het hoogst opgeleide team thuisverpleegkundigen in de ruime regio van Aalst en Erpe-Mere, en waarschijnlijk doorheen gans België, en daar zijn wij ontzettend fier op.

Nieuws & activiteiten

Up to date gezondheidsnieuws?

Een bundeling van gezondheidsgerelateerd nieuws kan je volgen op https://www.facebook.com/groups/eerstelijn/
lees meer
Up to date gezondheidsnieuws?
meer nieuws & activiteiten

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Thuisverpleging Groep Backaert.

Contact

Thuisverpleging Groep Backaert

Hammersweg 10, 9420 Erpe-Mere
  • Thuisverpleging
  • Verpleegkundige
  • Verpleging aan huis
  • Wondzorg