Thuisverpleging Groep Backaert

Thuisverpleging Groep Backaert

Uw referentie in wondzorg, verpleging aan huis en diabeteseducatie te Erpe-Mere en heel ver daarbuiten

Sedert 1990 specialiseert ons team zich steeds verder en verder om een zo kwalitatief mogelijke thuisverpleging aan te bieden. Door continue bijscholing blijft onze praktijk, onze technieken en onze werkwijze up to date om de beste zorg te geven! Ons team is zelfsturend en gestructureerd en is in staat om u uw zorg op een kwalitatieve manier te bieden.

Een permanentie van 24/24 en 7 op 7, een opstart met eigen materiaal, de hoogst opgeleide verpleegkundigen uit de ruime regio, wij bieden het u allemaal. Onze groep gemotiveerde collega’s voorzien voor u in een permanente en kwaliteitsvolle thuisverpleging met alle gespecialiseerde zorgen die daarbij horen!

In kader van de kwaliteitswet dient zal verpleegkundigen verplichte om te melden aan de behandelende arts of hij/zij een handeling al dan niet kent. Wij hebben in onze praktijk geen beperkingen.

Onze jarenlange investering leidde tot de waarschijnlijk hoogst opgeleide praktijk thuisverpleging in België en zelfs internationaal. Een streven naar perfectie in de zorg is hiervan een natuurlijk gevolg.

Korte info:

De vraag: wat het kost? is heel eenvoudig te beantwoorden. Wij hebben nog nooit remgeld gevraagd, en rekenen alle verrichte prestaties rechtstreeks met de ziekenfondsen via mycarenet. Alle andere extra gecombineerde zorgen zoals oogindruppelingen, een bloeddruk controle, de zuurstof saturatie of een glycemie meten, toezicht op medicatiegebruik, gebruik van Photizo en Bioptronlamp, ... zijn voor u dus een extra service. Krukken en intermittente compressietherapie kan u lenen indien deze vrij van gebruik zijn. Wij beschikken ook over een 10 tal degelijke alternating matrassen met motor!

Het is dus een fabeltje dat zelfstandig verpleegkundigen duur zijn.

U wil een team die uw noden, uw behoeften en uw verlangens kent.

U wilt iemand die tijd maakt voor uw zorg en die u het juiste en gepaste advies kan geven.

U wil iemand die uw gezondheid kan opvolgen, in overleg met de andere zorgverstrekkers?

Dan bent u aan het juiste adres.

Wij werken samen met alle bestaande thuiszorgdiensten, gespecialiseerde collega’s zorgverstrekkers. Of het nu een gespecialiseerde arts een kinesitherapeut, een ergotherapeut, een psycholoog, een podoloog, een pedicure. Wij beschikken over een heel gespecialiseerd netwerk.

Wij rijden ook niet met reclamewagens rond, en komen quasi incognito bij u thuis. Uw buurman zal niet van ons te weten komen dat u zorgen krijgt!

De privacy van onze patiënten wordt altijd bewaakt! U tekent hiervoor bij ons een informed consent die ons de toelating geeft om uw gegevens en fotomateriaal te gebruiken om u de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg te bieden. Uw gedetailleerde factuur die wij aan het ziekenfonds aanrekenen, kan u online raadplegen, uiterst beveiligd.

Enkele stelregels binnen onze praktijk:

  • Patiënten rechten zijn bij ons van het hoogste belang
  • Wij werken volgens Westerse normen en waarden en elke collega, zowel mannelijke als vrouwelijke collega’s, zijn gelijkwaardig en verdienen respect van alle patiënten, wat ook hun religie mogen zijn.
  • Onze collega’s voeren ook allen alle zorgen uit.
  • Onze groep is ook een erkende stagedienst, dat wil zeggen dat wij regelmatig stagiairs mee nemen, en de kans bieden aan studenten om zich te specialiseren in gespecialiseerde thuiszorg.
  • Verzorgingsuren worden op voorhand zo goed als mogelijk afgesproken, afhankelijk wat mogelijk is in bv steden of gemeenten met een circulatieplan.

Amenthu staat voor Alle MENsen THUis en wil doorheen zijn praktijk de patiënt en zijn/haar zorg altijd centraal plaatsen, en wil ook de patiënt in zijn zorg betrekken. Door kundige zorg te verstrekken, een degelijke opvolging te verzekeren, zijn wij overtuigd dat het mogelijk is om veel langer thuis te blijvenn op een comfortabele en financieel haalbare manier. Groep Backaert is in de ruime regio van Aalst en Erpe-Mere een waar begrip geworden en staat voor kwalitatieve en eerlijke zorgen en heeft al aan meer dan 18000 verschillende patiënten zorg gegeven. Wij zijn fier om uw zorg te mogen opnemen, samen met een rits andere gespecialiseerde zorgverstrekkers. Onze specialisaties, ons engagement kan u op onze site terug vinden: www.eerstelijn.be

Nieuws & activiteiten

Up to date gezondheidsnieuws?

Een bundeling van gezondheidsgerelateerd nieuws kan je volgen op https://www.facebook.com/groups/eerstelijn/
lees meer
Up to date gezondheidsnieuws?
meer nieuws & activiteiten

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Thuisverpleging Groep Backaert.

Contact

Thuisverpleging Groep Backaert

Hammersweg 10, 9420 Erpe-Mere
  • Thuisverpleging
  • Verpleegkundige
  • Wondzorg