DE ZUSTERS - THUISVERPLEGING

Thuiszorg, verpleegkundige en verpleging aan huis te Wommelgem

Thuiszorg op maat 24/24 u, 7 dagen op 7

Steeds vaker doen personen beroep op thuisverpleging. Dit is voor iedereen een ingrijpende verandering maar in een vertrouwde omgeving verzorgd worden is naast een noodzaak ook vaak een pluspunt.

Wij bieden professionele en persoonlijke thuisverpleging, waarbij de patiënt centraal staat. Als team houden wij rekening met uw specifieke situatie en belangen. Wij zorgen er voor dat alles zo comfortabel mogelijk verloopt. Wij als verpleegkundigen bouwen een vertrouwensrelatie met u op en nemen graag de tijd voor uw medische en persoonlijke verzorging.

Het team is 24 uur per dag bereikbaar, elke dag gedurende het ganse jaar. Een klein team van gemotiveerde en gediplomeerde verpleegkundigen verzekeren die continuïteit. Dit in samenspraak met uw behandelende arts(en) en soms met andere thuiszorgverleners.

Onze regio: Broechem, Ranst en Wommelgem

Onze diensten

  • Hygiënische zorg (zonder doktersattest) zoals wassen, kleden, scheren,…
  • Technische zorgen: inspuitingen, lavement, sonderen, stomazorg, wondverzorging, complexe wonden, intraveneuze/subcutane perfusie, parenterale voeding, pijnbestrijding via epidurale catheter (pijnpomp), oogdruppels & -zalf, compressietherapie (steunkousen, steunverband), medicatie,…
  • Chronische zorgen: zorg bij patiënten met reuma, psychiatrische problemen, kanker, geriatrische problemen, diabetespatiënten (bv toedienen insuline, aanleren en gebruik glucometer), pijn (comfortzorg met bv pijnpompen), neurologische problemen, nierdialyse, vasculaire aandoeningen,…
  • Palliatieve zorgen: zorg voor palliatieve patiënten
  • Diabetes educatie
  • Pre- & postnatale zorgen
AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!