Thuisverpleging De Pinte

Uw verpleging aan huis, thuiszorg & verpleegkundige in De Pinte

Wij staan voor u klaar!

Thuisverpleging De Pinte is opgericht door Sara De Corte en Eddy De Schuyteneer in 1999 en beschikt zo reeds over een jarenlange ervaring in de thuisverpleging. Thuisverpleging De Pinte bestaat uit een zorgteam met ervaren en deskundige verpleegkundigen. Door het volgen van bijscholingen blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Iedereen werkt met eenzelfde inzet om kwaliteitsvolle en deskundige verzorging aan te kunnen bieden aan cliënten in hun thuisomgeving, dit steeds in nauwe samenwerking met de (huis)artsen, mantelzorgers en familie.

Onze diensten

Hygiënische verzorging, inspuitingen, aanbrengen van zalven, medicatie voorbereiden en toedienen, sondevoeding, sonderen, stomazorg, wondzorg, compressietherapie (steunkousen), port-a-cathzorg, lavement toedienen. Ook voor palliatieve verzorging kan u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op voor vragen of voor een eerste kennismaking.

Regio

Ons team werkt binnen de regio De Pinte, Zwijnaarde en Eke-Landuit.

Betalingsregeling

We werken volgens de derdebetalersregeling. (derdebetalersregeling: de onkosten van de thuisverpleging worden rechtstreeks met uw ziekenfonds geregeld.) Het enige waar je moet voor zorgen is een kleefvignet van uw mutualiteit en een doktersvoorschrift met de te leveren prestaties. We werken samen met alle mutualiteiten. Voor hygiënische zorgen is er geen voorschrift verreist, deze aanvraag wordt door ons rechtstreeks aan uw mutualiteit overgemaakt.


Eddy De Schuyteneer


Sara De Corte


Lynsey Saelens

Jaimie Saelens


Silke Vandevelde


Julie

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!