Thuisverpleging De Brone

Thuisverpleging De Brone

Uw thuisverpleging, verpleging aan huis en verpleegkundige voor Halen

Bent u op zoek naar verpleging aan huis in Halen? Dan kunt u beroep doen op onze professionele diensten. Wij komen dan bij u langs om te kijken wat we precies voor u kunnen doen en bespreken we het verdere verloop van de verzorging.

Ik werk als verpleegkundige in AZ Diest en daarbuiten werk ik als thuisverpleegkundige. Ik werk samen met Ann, Evy en Nadia die ieder op zelfstandige basis meewerken in onze groep. Wij werken al meerdere jaren samen.

Wij komen aan huis voor alle verpleegkundige zorgen zoals hygiënische verzorging, hulp bij aan- en uitkleden, compressietherapie, toedienen van inspuitingen, wondzorg, medicatiebeheer, chemotherapie, stomazorg, palliatieve verzorging, lavementen, infuustherapie, enz

Onze dienstverleningen worden volledig terugbetaald door de mutualiteiten dankzij de derdebetalersregeling, u hoeft dus niets te betalen. Wij werken samen met en voor alle mutualiteiten. Het enige dat ik van u nodig heb is een voorschrift van uw arts en een kleefbriefje van uw mutualiteit.

Hebt u nog vragen aarzel dan zeker niet om mij te contacteren.

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Thuisverpleging De Brone.

Contact

Thuisverpleging De Brone

Koepoortstraat 8, 3545 Halen
  • Thuisverpleging
  • Thuiszorg
  • Verpleegkundige

24/24 en 7/7 open!