Peerlinck Wim Thuisverpleging

Uw thuiszorg, verpleging aan huis en verpleegkundige in regio groot Aalst

Gekwalificeerd verpleegkundige

 

Peerlinck Wim staat garant voor de beste verpleging aan huis in Aalst en omstreken. Wij staan 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 voor u klaar met een vaste en vriendelijke verpleegkundige die zijn job graag en deskundig uitvoert.

Wat kan u verwachten van Thuisverpleging Aalst? Wij staan in voor de hygiënische zorgen, zoals hulp bij het aan- en uitkleden, helpen bij het wassen aan de lavabo, helpen bij het baden of douchen. Ook voor alle verpleegtechnische handelingen kan u beroep op ons doen, zoals sonderen, stomazorg, diabeteszorg, inspuitingen geven en wondzorg.

Reeds 25 jaar ervaring in de thuiszorg !

 

Wim Peerlinck is een deskundig gekwalificeerd verpleegkundige. Wij werken samen met externe diensten en hopen een zo aangenaam mogelijke thuissituatie te bekomen. Wim Peerlinck biedt de beste zorgen aan huis, aangepast aan uw noden en behoeften. Of je nu jong of oud bent, een handicap hebt of gewoon verzorging wenst. Wim Peerlinck helpt jou bij je dagelijkse behoefte aan verzorging en hygiëne zodat ook jij volop van je dag en activiteiten kan genieten en dit in groot Aalst en omstreken.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!