Teambuilding The Shelter

Afvaart Dijle, afvaart Demer, teambuilding en sportdagen voor Leuven & Oud-Heverlee

Afvaart Dijle en Demer

Outdoorsporten op een unieke locatie in de prachtige omgeving van de Dijle in Leuven & Oud-Heverlee, het natuurgebied de Doode Bemde en het majestueuze Meerdaalwoud! Steeds met aandacht voor persoonlijke service, de belevenis en veiligheid… Welkom bij The Shelter!

Ontdek de Dijle en Demer per kano of vlot, beleef een onvergetelijke bedrijfsteambuilding of schoolsportdag, schrijf je kinderen in voor onze avontuurlijke kampen of jezelf voor een unieke mountainbiketraining of geniet langs de Dijle van een drankje op ons terras bij The Shelter in Korbeek-Dijle.

Als familiebedrijf gestart en intussen uitgegroeid tot een van de grootste buitensportondernemingen in Vlaams-Brabant met een ruim aanbod kwalitatieve, op maat gemaakte en safety-approved activiteiten voor jong en oud!

Teambuilding of sportdagen voor scholen?

Met onze persoonlijke service en aandacht voor de belevenis en veiligheid, bieden wij kwalitatieve en op maat gemaakte activiteiten aan voor jong en oud.

Als jeugdbeweging, school of bedrijf nog op zoek naar een unieke teamactiviteit? Of wil je je zoon of dochter verwennen met een origineel verjaardagsfeestje? Ook voor groepen hebben we een aanbod. Neem zeker contact met ons op om de dag helemaal af te stemmen op jullie wensen en behoeften. Samen maken we er een onvergetelijke dag van!

Ga met ons op avontuur. Bekijk hier alvast onze brochure voor meer informatie.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG