Tereos Starch & Sweeteners Belgium

Uw zetmeelverwerkend bedrijf, verwerking van granen en zetmeel te Aalst

De fabriek van Tereos Starch & Sweeteners Belgium in Aalst telt 400 werknemers en heeft reeds meer dan 140 jaar ervaring in de verwerking van granen. De productievestiging, gelegen aan de Dender, bestaat uit een tarwe- & suikerafdeling, een warmtekoppelingsinstallatie en sinds 2008 ook een bio-ethanolinstallatie. De fabriek is gevestigd in het hart van de stad en onderhoudt een goede relatie met de stad en haar inwoners.

De site biedt haar klanten een breed scala aan producten met een hoge toegevoegde waarde en speelt in op de huidige en toekomstige behoeften van de voedsel-, diervoeder-, papier- en golfkartonindustrie. Het assortiment omvat ondermeer zetmeel, zoetstofingrediënten in vloeibare en poedervorm, vezels, eiwitten, bijproducten en bio-ethanol.

Producten op de markt: dextrosestroop, kristallijne dextrose, fructosestroop, tarwezetmeel, gemodificeerd tarwezetmeel, glucosestroop, maltosestroop en maltodextrine poeder.

Nieuws & activiteiten

Vacature Tereos

Ben je meet- en regeltechnicus en ben je op zoek naar een uitdagende job in de regio? Dan zijn wij misschien wel wat je zoekt! Na een intense opleidingsperiode, zowel intern als extern, wordt je als onderhoudstechnicus ingeschakeld in het volcontinu ploegensysteem om technische storingen te...
lees meer
Vacature Tereos

Steeds op zoek naar gemotiveerde werknemers

Wij van Tereos Starch & Sweeteners Belgium te Aalst zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers, vooral in mensen die in een volcontinusysteem willen werken. Ben je geïnteresseerd, stuur gerust uw CV naar...
lees meer
Steeds op zoek naar gemotiveerde werknemers
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Tereos Starch & Sweeteners Belgium.

Contact

Tereos Starch & Sweeteners Belgium

Burchtstraat 10, 9300 Aalst
  • Zetmeelverwerkend bedrijf