Tereos Starch & Sweeteners Belgium

Zetmeelverwerkend bedrijf, verwerking van granen en zetmeel te Aalst

De fabriek van Tereos Starch & Sweeteners Belgium in Aalst telt 350 werknemers en heeft reeds meer dan 140 jaar ervaring in de verwerking van granen. De productievestiging, gelegen aan de Dender, bestaat uit een tarwe- & suikerafdeling, een warmtekoppelingsinstallatie en sinds 2008 ook een bio-ethanolinstallatie. De fabriek is gevestigd in het hart van de stad en onderhoudt een goede relatie met de stad en haar inwoners.

De site biedt haar klanten een breed scala aan producten met een hoge toegevoegde waarde en speelt in op de huidige en toekomstige behoeften van de voedsel-, diervoeder-, papier- en golfkartonindustrie. Het assortiment omvat ondermeer zetmeel, zoetstofingrediënten in vloeibare en poedervorm, vezels, eiwitten, bijproducten en bio-ethanol.

Producten op de markt: dextrosestroop, kristallijne dextrose, fructosestroop, tarwezetmeel, gemodificeerd tarwezetmeel, glucosestroop, maltosestroop en maltodextrine poeder.

Virtual tour

Nieuws & activiteiten

Gezocht: mecaniciens om te werken in dagdienst

Wij zoeken gemotiveerde en gedreven mecaniciens die willen werken in een industriële omgeving. Na een grondige opleiding word je ingeschakeld in het algemene onderhoud van de verschillende machines (zowel preventief, predictief als curatief) aanwezig in de productie. Deze activiteiten zijn...
lees meer
Gezocht: mecaniciens om te werken in dagdienst

E&I Technieker

Onderhoud PICE:  (Ploeg, Instrumentatie, Computers, Electriciteit)Je zal je zeker niet vervelen in onze dagelijkse aanpak waarbij we naast het gebruikelijke “curatief onderhoud” ook inzetten op “Preventief & Predictief onderhoud” en waarbij we ook jullie medewerking vragen rond...
lees meer
E&I Technieker
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Video's

In de voetsporen van Anguelo, operator

150 jaar Tereos

Recensies

Tereos, gelieve uw kerstlichtjes uit te doen, de vogelkes in de buurt hebben er last van... een buurvrouw
- Gerda Moens
meer recensies

Contact

Tereos Starch & Sweeteners Belgium

Burchtstraat 10, 9300 Aalst
  • Zetmeelverwerkend bedrijf