Tentenverhuur Koen Van Houdt

Tenten verhuur, inrichting feesttent en feestbenodigdheden bij tuinfeesten voor Arendonk

BUITENGEWONE MOMENTEN MET ONZE STRETCHTENTEN
authentieke tenten voor buitengewone momenten

Tentenverhuur Koen Van Houdt te Arendonk is uw partner voor al uw feestbenodigdheden bij tuinfeesten. U kan hier verschillende feesttenten huren. Wij verzorgen ook de volledige inrichting van de tent zoals tentverwarming en feestverlichting, maar ook stoelen, tafels, barkrukken, statafels, borden en bestek ontbreken niet in het aanbod. Geeft u een communiefeest, verjaardagsfeest, straatfeest of ander feest in openlucht? Bij Tentenverhuur Koen Van Houdt in Arendonk vindt u alles wat u nodig hebt om er een gezellig feest van te maken.

Tenten verhuur

Feestjes in openlucht zijn altijd leuk tijdens de warmere maanden. Maar wat als het regent? Neem geen risico’s en huur een feesttent bij Tentenverhuur Koen Van Houdt in Arendonk. Wij verhuren afgeschermde kadertenten in verschillende maten, als stretchtenten die een soort dak bieden. Laat Tentenverhuur Koen Van Houdt weten hoeveel gasten u verwacht en wij geven u advies over de grootte van de feesttent die perfect is afgestemd op het aantal gasten.

Inrichting feesttent

Ook voor de inrichting van uw tent kan u bij Tentenverhuur Koen Van Houdt terecht. Maak het gezellig met leuke feestverlichting en houdt uw gasten ten allen tijden warm met aangename tentverwarming. Ook voor natte of koude ondergronden hebben wij een oplossing: een traditionele houten plankenvloer. Wilt u een receptie houden? Dan zijn statafels geschikt. Maar ook lange en ronde tafels met stoelen, alsook terrastafeltjes en barkrukken behoren tot het aanbod van de zaak. Zelfs uw borden en bestek kan u huren bij Tentenverhuur Koen Van Houdt. Neem snel contact op met Koen Van Houdt voor meer info en reservatie van uw feesttent.