Luchthavenvervoer Gent

Taxi Willy Gent

Uw taxidienst, luchthavenvervoer en personenvervoer regio Gent

Snel en veilig naar uw bestemming in Gent en omstreken

Sinds 1980 kunt u bij Taxi Willy terecht voor diverse taxidiensten: personenvervoer, toeristische trips, evenementenvervoer en luchthavenvervoer in en rond Gent.

Wij brengen u steeds veilig van en naar uw bestemming. Voor bedrijfsvervoer worden de zakenmensen door ons opgehaald aan de luchthaven, zeehaven of aan het station en dit overal in Europa. Bij reservatie geeft u steeds de plaats van ophaling mee. Op de afgesproken plaats wachten wij de persoon op met een naambordje. Wij checken zelf aankomsttijden en eventuele wijzigingen hierin zodat u zich als klant hier helemaal geen zorgen over hoeft te maken. Voor bedrijven voorzien wij steeds een commerciële korting.

Ook toeristische trips kunnen door ons uitgevoerd worden, zowel in België als in het buitenland. Een “Tour de ville” is een leuk initiatief voor mensen die bepaalde steden op een leuke manier willen ontdekken. Uiteraard geven wij ook de nodige uitleg tijdens de rit.

Personenvervoer

Taxi- en evementenvervoer 24 uur op 24

Veilig gaan feesten
Uitgaan is leuk en tof maar vaak moet er iemand zijn die gans de avond BOB moet zijn. Dit is in veel gevallen moeilijk en daarom is onze taxi- en evenementenvervoersdienst ideaal voor feestvierders.

Voor individuele personen of mensen tot drie personen hebben wij comfortabele klassewagens die u in alle comfort naar uw bestemming brengen.

Wij beschikken daarnaast ook over 3 minibussen met telkens 7 zitplaatsen en 1 chauffeur die u naar eender welk evenement brengen op een veilige en betaalbare manier. Ook ophaling na het feest kan afgesproken worden. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele alcoholcontroles die na het feesten wel eens een demper zouden kunnen zijn op uw goed humeur.

Wij zorgen voor een zeer concurrentiële prijs, afhankelijk van de afstand en de te vervoeren personen.

Start uw reis vroeger: luchthavenvervoer

Geen parkeerkosten op de luchthaven
Wie op reis vertrekt ondergaat vaak nog heel wat stress alvorens effectief op het vliegtuig te kunnen stappen. Vermijd soortgelijke scenario’s en kies voor luchthavenvervoer door Taxi Willy.

Wij komen u thuis ophalen, laden uw koffers in en brengen u in alle rust en veiligheid naar de luchthaven van uw wens. Eens ter plaatse helpen wij u de bagage uitladen en kunt u rustig het luchthavengebouw binnenstappen.

Voordelen van ons luchthavenvervoer of airportservice

  • Geen stress
  • U hoeft niet te zoeken naar een parkeerplaats op of bij de luchthaven
  • Minder kosten
  • Afhaling bij u thuis
  • Uw reis begint eerder
  • Ook grotere groepen of gezinnen kunnen wij probleemloos vervoeren

Laat het vakantiegevoel dus eerder van start gaan en opteer voor ons luchthavenvervoer. Indien gewenst zorgen wij ook voor ophaling bij terugkomst. Onze wagen staat klaar op de afgesproken plaats van zodra u het luchthavengebouw buiten komt. Ook met vertragingen houden wij zelf rekening zodat u ons niet hoeft te bellen.

CONTACTEER ONS