Taxi Jenny Leuven

Uw taxi, taxibedrijf en personenvervoer te Leuven

Taxibedrijf voor Leuven en omstreken

Wilt u zorgeloos op uw bestemming raken zonder stress van het drukke verkeer onderweg, denk dan zeker aan Taxi Jenny te Kessel-Lo. Wij zorgen met een onberispelijke service voor een aangename verplaatsing. Wij kunnen terugvallen op 30 jaar ervaring en taxibestuurders die u veilig naar uw bestemming brengen.

Dankzij ons ervaren team aan de telefoon en de bekwame chauffeurs brengen wij u op uw bestemming. De afgelopen jaren groeide Taxi Jenny uit tot een stevig bedrijf met een aanzienlijk wagenpark bestaande uit vijftien wagens en drie minibusjes die tot zes personen vervoeren. De klanten kunnen op onze service rekenen voor verschillende vormen van vervoer. Onze telefoonlijn is 7/7 en 24u/24u voor u beschikbaar. Afhankelijk van de afstand proberen we vijftien minuten na de oproep bij u te zijn.

  • Een groot wagenpark om ook groepen te vervoeren
  • 30 jaar ervaring
  • Personen- en pakjesvervoer op ieder tijdstip

Personenvervoer

Onze vriendelijke en bekwame chauffeurs halen u graag op waar u het vraagt en brengen u tijdig naar de bestemming die u wenst. Ze kunnen een beroep doen op één van de vijftien wagens of drie minibusjes die tot zes personen kunnen vervoeren. De wagens worden geregeld vernieuwd zodat u zich steeds luxueus verplaatst. Naast het vervoeren van pakjes is het personenvervoer vanuit Leuven onze hoofdtaak. We zetten ons graag in voor het toerisme door reizigers met of zonder valiezen naar hun bestemming te brengen. Ook ontspannen op vakantie vertrekken door met onze taxi’s naar de luchthaven of stations te gaan, is een mogelijkheid om aan te denken. Bedrijven kunnen een beroep op ons doen voor hun klanten of medewerkers die uit het buitenland komen. Na de rit kan u eenvoudig betalen met VISA of American Express. Stiptheid is heel belangrijk in de branche van personenvervoer dat wij vanuit Leuven organiseren.

CONTACTEER ONS