Taverne Snappy Snack

Uw brasserie, taverne te Bekkevoort met terras & speeltuin

Restaurant

Snappy Snack te Bekkevoort is een brasserie waar men kan genieten van eten en drinken. Bij ons kan u zowel terecht voor een drankje aan de toog, als voor een snelle hap of een heerlijke maaltijd om de honger te stillen. In de warmere maanden van het jaar is er vooraan een terras. Achteraan de zaak is er een permanent terras het hele jaar door. Dit terras is voorzien voor grotere groepen (ca. 60 plaatsen). Dit kan voor zowel recepties, feestjes als vergaderingen,... Het terras kan in de winter ook verwarmd worden.

Speeltuin

Kom onze vernieuwde speeltuin ontdekken. Met apenrek, klimmuur, zwier en glijbaan. We hebben gezorgd voor de veiligheid en kindvriendelijk door afgeschermde schroeven. Breng je kinderen mee naar Snappy Snack.

Paarden/parking

Voor paard en ruiter die even willen genieten van een drankje of een hapje hebben we een "parking" voorzien.

Adriaantje Roomijs

Reeds enkele jaren zijn we verdeler van Adriaantje Roomijs en kan u bij ons terecht voor: Schepijs, Frisco's, waterijs enz..... Ook verenigingen kunnen bij ons terecht voor grote hoeveelheden. Wij hebben ook suikervrij en lactosevrij roomijs met vanillesmaak in ons gamma. Met de kerstperiode zijn er natuurlijk kerststronken te verkrijgen.

Traiteur

Voor allerlei feesten, recepties, feestdagen en speciale gelegenheden heeft Snappy Snack in Bekkevoort verschillende menu's met koude en warme buffeten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor een kleine hap bieden we ook nog koude en warme broodjes, hamburgers, frietjes, croques, omeletten en koude schotels aan.