Uw takeldienst, takelwagen, depannage en sleepdienst te Herentals

Takelen

Als de auto, bestelwagen of vrachtwagen na pech of ongeval moet getakeld worden, dan komen wij ter plaatse met het gepaste materiaal om de weg zo snel mogelijk vrij te maken & uiteraard met het juiste materiaal om geen extra schade aan te brengen, er wordt ook steeds bij het ter plaatse komen & tijdens de takeling foto's genomen om discussies te voorkomen.

Pech onderweg

Al onze klanten zowel met pech onderweg of ongeval geven wij steeds de beste service dit 7/7 & 24/24. Indien wij het voertuig niet ter plaatse kunnen herstellen dan brengen wij het voertuig naar een garage naar keuze van de klant of naar keuze van de verzekeringsmaatschappij. Alsook indien de klant een vervangwagen wenst dan kunnen we deze ter beschikking stellen. Sleutels ingesloten in de wagen is geen probleem. Met ons speciaal & modern materiaal openen wij het voertuig zonder schade aan te brengen.

Service

Wij staan steeds paraat bij een ongeval of pech, bij het rinkelen van onze telefoon, zitten wij al in onze takelwagen. Wij zijn 24/24 en 7/7 bereikbaar om u te komen depanneren. Bij ons kan u rekenen op een snelle en vlotte service.