Stroeckx Afbraakwerken

Sloopwerken, strippen gebouwen en ontmantelen gebouwen te Wommelgem

Afbraakwerken Wommelgem

Stroeckx Afbraakwerken is een familiebedrijf in Wommelgem dat al 35 jaar bestaat. Sinds onze oprichting hebben we al een heel aantal klanten – zowel particulieren als bedrijven – geholpen met hun afbraakwerken, oude bouwmaterialen, kraanverhuur en ruwbouw. Al die succesvolle projecten en aangename klantrelaties maken dat we een gevestigde waarde zijn geworden in de bouwsector in de omgeving van Wommelgem. Reputatie en ervaring troef dus!

Afbraak- en sloopwerken

Onze specialiteit ligt bij het slopen en afbreken. Onze vakkundigheid beperkt zich daarbij niet tot de zwaardere sloopwerken van volledige gebouwen, maar omvat ook de fijnere afbraakwerken van gedeeltes van gebouwen zoals muren, vloeren, daken en plafonds. Uiteraard allemaal geen eenvoudige taken, omdat er geen beschadigingen aan andere elementen aangebracht mogen worden en omdat al het puin ook nog eens vervoerd moet worden.

Oude bouwmaterialen

Bij het afbreken van gebouwen zetten we er ons voor in om zoveel mogelijk bouwmaterialen te bewaren. Dat gaat van oude stenen, dakpannen en tegels tot oud hout. Die oude bouwmaterialen kan u bij ons kopen om een rustieke, authentieke stijl te creëren in een nieuw bouwproject. Hoewel het dus gaat om tweedehands bouwmaterialen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit. Stroeckx Afbraakwerken selecteert zorgvuldig.

Kraanverhuur

Til uw eigen bouwprojecten of afbraakwerken naar een hoger niveau met de kraanverhuur van Stroeckx Afbraakwerken. U kan bijvoorbeeld bij ons terecht om een mobiele kraan te huren die in slechts 10 minuten hijsklaar is en een gewicht tot wel 1500 kilo kan hijsen.

Ruwbouw

Ten slotte behoort de ruwbouw van nieuwe gebouwen en het verbouwen en renoveren van appartementen, huizen en bedrijfsgebouwen ook tot ons dienstenpakket. Onze service stopt dus niet wanneer we een terrein in orde maken en voorbereiden op zijn nieuwe bestemming, want ook daarna staan we u graag bij.