Beauty & Nails Instituut

Uw schoonheidssalon te Knokke-Heist voor een spray tan & wimperlift

Schoonheidsinstituut

Bij Beauty & Nails Instituut in Knokke-Heist kan je terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen zoals spray tan en wimperlift. Verwen uw gezicht en nagels met de nieuwste schoonheidstechnieken. Exclusief te Knokke-Heist: zuurstofbehandeling voor het gelaat.

Beauty

✷ Intraceuticals
Beauty & Nails Instituut in Knokke-Heist is gespecialiseerd in lifting van het gelaat zonder een facelift, botox of fillers. Deze zuurstofbehandeling is een geheel nieuwe vorm van therapie. Al na 1 uur behandeling heeft u zichtbare resultaten: de huid is gelift, gelaatscontouren zijn terug strakker, kraaipootjes en rimpels zijn zichtbaar verminderd in diepte. Kortom, de huid heeft terug een mooie glans en ziet er terug egaler uit. B&N is de enige "Authorized Clinic" van Intraceuticals te Knokke-Heist.

  • De HZB-behandeling wordt warm aanbevolen door celebrities als Naomi Campbell en desperate housewife Eva Longoria.
  • B&N de enige zogenaamde 'Authorized Clinic' is in Knokke-Heist.

✷ Spray tan Aviva
Een onweerstaanbare bruine huid in enkele minuten en zonder te worden blootgesteld aan de schadelijke zonnestralen? Waarom twijfelen? En met de spray tan met Aviva wordt het nog beter. Deze topproducten worden wereldwijd in meer dan 90 landen gebruikt door de meest prestigieuze salons, spa resorts en dermatologische klinieken. Met reden: dankzij deze exclusieve spray tan gaan mooi en gezond samen.

Nails

✷ Gelnagels
U wilt mooie verzorgde nagels? We brengen fijne en flexibele gelnagels aan in French manicure. Reeds met 1 bezoek aan ons instituut worden uw handen en nagels een waar visitekaartje. Ontdek ons rijk pallet aan traditionele en trendy kleuren en geniet van onze rijke ervaring in nail art. Kom langs bij Beauty & Nails Instituut in Knokke-Heist en zet uzelf eens in de spotlight.

✷ Manicure
Manicure, lakken, spa manicure en parafinnebad.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!