Sportkleding Poldi Sport

Voetbalspecialist regio Genk voor sportkleding, voetbalschoenen en originele voetbalshirts.

De voetbalspecialist voor regio Genk

Poldi Sport is al 43 jaar de gekende voetbalspecialist voor regio Genk. Gekend over heel provincie Limburg voor zijn zeer uitgebreid assortiment. U hebt er een ruim aanbod in voetbalschoenen en zaalvoetbalschoenen in alle topmodellen van de meest courante merken zoals Nike, Adidas en Puma. Naast volwassenen heeft Poldi Sport ook een gamma aan kindervoetbalschoenen.

Naast de sportschoenen kan u er ook terecht voor sportkleding, van allerhande shirts en shorts tot trainingspakken van Nike en Adidas, kortom voor iedereen wat wils.

Originele voetbalshirts

U bent op zoek naar een originele voetbalshirt? Hier biedt Poldi Sport een enorme collectie aan shirts en replica’s van alle bekende voetbalploegen met de spelersnamen op de rugzijde. Een mooi voetbalshirt van FC Barcelona, Juventus of Manchester United. Graag een voetbalshirt van onze Rode Duivels, Italiaanse ploeg, Argentinië of Spanje.

TRAININGSPAKKEN CLUBS

Wij richten ons speciaal op de clubtrainingspakken van tientallen internationale topploegen en hebben hier een ruime voorraad in

oa Juventus, Ac Milan, Real Madrid, Barcelona, Psg, Olympique Marseille, Bayern Munchen, Man City, Man United, Inter Milaan, Napoli, As Roma en vele anderen...

Poldi Sport doet geregeld ook een actie voor zijn klanten, houd daarbij zeker onze Facebook en Instagrampagina in de gaten!!!

CONTACTEER ONS!