The Night-Store

Slaaparchitecten, slaapadvies en slaapwinkel regio Diest, Geel, Hasselt, Sint-Truiden en Tessenderlo

Een matras of een nieuw bed kopen voor Diest, Geel, Hasselt, Sint-Truiden en Tessenderlo?

Hoe doe je dat?

We krijgen dagelijks mensen over de vloer die door de bomen het bos niet meer zien. De wind waait precies vanuit alle hoeken? De prijzen gaan van 500 tot 15.000 euro voor een goed bed. The Night-Store benadert dit “slaap-verhaal” al 20 jaar vanuit een heel andere hoek. Vanuit onze medisch-technische achtergrond ontwerpen en maken wij bedden om te SLAPEN. Lees de tekst hieronder en er zal al een lichtje gaan branden of beter nog kom eens VRIJBLIJVEND naar onze winkel. Wij beloven u dat u perfect begrijpt wat u nodig heeft en dat moet niet duur zijn!

Wat moet je zeker weten?

Er is een verschil tussen een slapende en een wakkere persoon. Iemand die slaapt heeft een heel andere spierspanning en reactievermogen dan iemand die wakker is. Het is dus belangrijk om slaapsystemen te maken die dienen om het tijdens de slaap zo aangenaam mogelijk te maken en niet om leuk aan te voelen als je wakker bent! 90% van de beddenverkopers zijn bezig met dit laatste en dat is juist de reden waarom de meeste bedden maar gewoon zijn. Het zijn dan wel mooie bedden, grote bedden, dure of goedkope bedden maar qua slaapcomfort geen echte uitblinkers! Er is dus een enorm verschil tussen commerciële bedden (bedden die gemakkelijk verkopen) en technische bedden (bedden die u goed doen slapen)!

Wat moet je voelen?

Bij de commerciële bedden voel je weinig verschil!. Na elk bezoek aan een commerciële beddenwinkel blijf je met vragen achter. Ze gebruiken allemaal deze mooie foto’s maar als je erop ligt voel je dit precies niet. Uiteindelijk denk je dat het aan jouw ligt. Je ligt er maar enkele minuten op dus je kan het niet voelen? Dat is een foute redenering. Ofwel voel je het, ofwel niet maar de matras zal niet veranderen tijdens de slaap! “Wakkere” mensen kiezen meestal hardere matrassen, dit voelt ook leuker aan als je wakker bent, maar hier lig je bovenop. Een zachte matras biedt dan weer geen steun. Een goede matras is zacht waar ze zacht moet zijn en hard waar ze hard moet zijn. Helaas is dit moeilijk om te maken, moeilijk verkoopbaar en je moet er een tijdje aan wennen. Dat is de reden waarom commerciële beddenwinkels dit vermijden.

Wat doet The Night-Store?

Wij maken al meer dan 20 jaar deze technische matrassen en bedden. We hebben al meer dan 15.000 bedden geplaatst, dikwijls bij mensen die al meerdere bedden gekocht hadden en nog niet tevreden waren. We zijn zo overtuigd van onze bedden dat wij alle klanten 90 dagen ECHTE slaapgarantie geven! Geef uw nachtrust een kans en bezoek vrijblijvend één van onze winkels of maak een afspraak! Kom voelen of we gelijk hebben!

The Night-Store Sint-Truiden

Slaapwinkel Sint-Truiden

The Night-Store Paal (Beringen)

Slaapwinkel Beringen

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!