Sioen Furniture

Ergonomie & design, (Bureau-)stoelen, tafels, bureau’s ... te Bierbeek

Kantoorinrichting

Sioen Furniture is de specialist inzake kantoorinrichting, ergonomie en de inrichting van uw huis. Door de jarenlange ervaring van de zaakvoerders Erik Sioen en Natalya Kravchenko beschikt Sioen Furniture over de juiste expertise om u bij te staan in het ontwerp van uw werkomgeving of woning. Om steeds de meest stijlvolle en functionele producten aan te kunnen bieden, werkt Sioen Furniture samen met de markleiders inzake interieur.

Officiële verdeler

Sioen Furniture is de officiële verdeler in Belgie van oa de volgende merken: Arper, Alea, Comforto, Haworth, Castelli, Rexite, Four Design, Hay, ICF Office, Interstuhl, Lammhults, Palmberg, Bontempi, Abstracta, Bimos, Conen, Huislijn, Brune, Magis, Burodial, Deskin, CP Mobel, Kubikoff, Niesky, EOL groep, Casamania, Capdell, Spell, Softline, DeBerenn, Enea, Indecasa, Hiller, Cascando …

Ergonomie

Naast design is het ook belangrijk om oog te hebben voor ergonomie. Daarom is er voor de ergonomische bureaustoelen steeds iemand in onze toonzaal aanwezig voor u advies te geven om een bureaustoel te selecteren die het best bij u past.

Voor de ergonomische bureaustoelen werken we enkel met topmerken waaronder Intersthul, Haworth, Comforto, ICF, Arper. Deze topmerken geven op hun ergonomische bureaustoelen tot 10 jaar garantie. Een ergonomische bureaustoel hoeft niet duur te zijn. Een aantal van onze ergonomische bureaustoelen zijn uit stock leverbaar, deze kunnen gemonteerd meegenomen worden. Bij Sioen Furniture werken we op een zeer klantgerichte wijze.

Verdeler in België en Nederland

We verdelen in regio's zoals: Aarschot, Bierbeek, Boutersem, Hoegaarden, Kessel-Lo, Korbeek-Lo, Leuven, Oud-Heverlee, Tielt-Winge, Tienen, ... kortom in Vlaams-Brabant en omstreken. Maar we leveren ook in de regio's Oost-Vlaanderen, Brussel, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en zelfs Nederland. We zijn dus een verdeler in België én Nederland!

Kom gerust eens langs in ons filiaal te Bierbeek, parkeer je auto op onze parking en kijk eens rond in onze ruime toonzaal. Wij helpen u met uw zoektocht naar de perfecte en betaalbare bureaustoel.

Meer info over ergonomie en ergonomische stoelen kan u terecht op volgende websites:

Voor meer info over de verschillende merken kan u terecht op volgende websites:

We zijn ook te vinden in de databank van ondernemingen in Bierbeek.