Sioen Furniture

Ergonomische stoelen, kantoorbenodigdheden, kantoorinrichting, bureau's regio Leuven

Sioen Furniture uit Bierbeek (nabij Leuven) is de specialist inzake kantoorinrichting, ergonomie en de inrichting van uw huis. Door de jarenlange ervaring beschikken wij over de juiste expertise om u bij te staan in het ontwerp van uw werkomgeving of woning. Wij bieden u een ruime keuze aan van unieke oplossingen voor uw interieur. Stijl en ergonomie vindt u terug in onze collectie die nauwkeurig werd samengesteld uit exclusieve en kwaliteitsvolle producten van topmerken zoals Interstuhl, Arper, ..

Om perfect aan de behoeften en de smaak van de klant te voldoen, proberen wij altijd flexibel te blijven. Onze persoonlijke aanpak zorgt voor een betrouwbare sfeer, wat relaties op lange termijn met de klanten garandeert. Onze toonzaal gelegen in het Vlaams-Brabantse dorp Bierbeek (nabij Leuven) staat te uwer beschikking om kennis te maken met ons uitgebreid en vernieuwd assortiment.

Wij leveren gratis in de regio’s Aarschot, Bierbeek, Herent, Leuven, Rotselaar, Tervuren, Tienen, … Kortom in heel België én zelfs over heel Nederland.

Wenst u Meer informatie?

CONTACTEER ONS

Sioen bureaustoelen Leuven

(Ergonomische) Bureaustoelen

We zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de ergonomie van uw werkplaats of bij u thuis. Wij beschikken over de beste producten van topmerken zoals Haworth, Interstuhl, Comforto, Interstuhl, ICF Office, Dynamobel en Four Design. Hun producten zijn steeds ontworpen met als belangrijkste eigenschap, de ergonomie en gebruiksvriendelijkheid. En natuurlijk aan zeer scherpe prijzen.

MEER INFO

Sioen Bureaus Leuven

(Zit-sta) Bureaus

Een nieuwe studie wijst uit dat twee tot vier uur per dag rechtstaan een positieve invloed heeft op je gezondheid. Rechtstaan aan je werkplek is niet altijd even gemakkelijk of mogelijk. Hier hebben wij dé oplossing voor: zit-sta bureaus. Zo kan men elk moment kiezen tussen zittend werken of staand.

MEER INFO

Sioen Webshop Leuven

Webshop

Al onze actiemodellen kunnen online aangekocht worden, zonder meerprijs. Test je hem liever eerst uit? Geen probleem, kom gerust eens langs in onze toonzaal.

MEER INFO

Stoelen Sioen Leuven

Living- en eetplaatsstoelen

Om steeds de meest stijlvolle en functionele producten aan te kunnen bieden, werkt Sioen Furniture samen met de markleiders inzake interieur. Sioen Furniture is de officiële verdeler in Belgie van oa de volgende merken: Arper, Alea, Comforto, Castelli, Rexite, Four Design, Hay, Lammhults, Palmberg, Bontempi, Abstracta, Conen, Huislijn, Brune, Magis, Deskin, EOL groep, Capdell, Spell, Softline, Enea, Indecasa, Hiller, Cascando …

MEER INFO

Barkrukken Sioen Leuven

Barkrukken en hoge stoelen

Vaste en op hoogte instelbare barkrukken. Voor thuis of op het kantoor. 

MEER INFO

tafels Sioen Leuven

(Uittrekbare) Tafels

Wij zijn verdeler van kwaliteits-volle meubels van topmerken. Samen met u bekijken we graag welke bij u bestaand interieur past en welk model het beste aan uw eisen voldoet, binnen uw prijsklasse. Op maat van de klant stellen wij ons flexibel op en staan u bij met advies waar nodig.

MEER INFO