Sioen Furniture

Ergonomische bureaustoelen, Eetplaats- en Livingstoelen, Barkrukken en Hoge stoelen,
Labo- en Industriestoelen, Hoogte instelbare en Zit-sta Bureaus, Tafels, Kasten, Balies, Wanden, Outdoor, Kids,
Accessoires, Schoolmeubilair en zoveel meer.

Sioen Furniture uit Bierbeek (nabij Leuven) is de specialist inzake kantoorinrichting, ergonomie en de inrichting van uw huis. Door de jarenlange ervaring beschikken wij over de juiste expertise om u bij te staan in het ontwerp van uw werkomgeving of woning. Wij bieden u een ruime keuze aan van unieke oplossingen voor uw interieur. Stijl en ergonomie vindt u terug in onze collectie die nauwkeurig werd samengesteld uit exclusieve en kwaliteitsvolle producten van topmerken zoals Interstuhl, Arper, Joli, Kristalia, Perfecta en meer.

Om perfect aan de behoeften en de smaak van de klant te voldoen, proberen wij altijd flexibel te blijven. Onze persoonlijke aanpak zorgt voor een betrouwbare sfeer, wat relaties op lange termijn met de klanten garandeert. Onze toonzaal gelegen in het Vlaams-Brabantse dorp Bierbeek (nabij Leuven) staat te uwer beschikking om kennis te maken met ons uitgebreid en vernieuwd assortiment.

Naast design is het ook belangrijk om oog te hebben voor ergonomie. Daarom is er voor de ergonomische bureaustoelen altijd een expert in ergonomie in onze toonzaal aanwezig. We helpen u graag door u te adviseren en de bureaustoel te selecteren die het beste bij u past. Voor de ergonomische bureaustoelen werken we enkel met topmerken waaronder Interstuhl, ICF en Arper. Een goede (ergonomische) bureaustoel hoeft niet duur te zijn, bovendien geven deze merken tot 10 jaar garantie op hun gamma! Al onze actiemodellen zijn uit stock leverbaar en worden gratis én gemonteerd geleverd over heel België en Nederland.

Had u meer informatie gewenst omtrend ergonomie? Ga dan zeker eens kijken op onze ergonomiegids.

Ga zeker ook eens kijken op onze volledig vernieuwde pagina van ons topmerk Interstuhl!

 

Wenst u meer informatie?

CONTACTEER ONS

Sioen bureaustoelen Leuven

(Ergonomische) Bureaustoelen

We zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de ergonomie van uw werkplaats of bij u thuis. Wij beschikken over de beste producten van topmerken zoals Haworth, Interstuhl, Comforto, Interstuhl, ICF Office, Dynamobel en Four Design. Hun producten zijn steeds ontworpen met als belangrijkste eigenschap, de ergonomie en gebruiksvriendelijkheid. En natuurlijk aan zeer scherpe prijzen.

MEER INFO

Sioen Bureaus Leuven

Zit-sta Bureaus

Een nieuwe studie wijst uit dat twee tot vier uur per dag rechtstaan een positieve invloed heeft op je gezondheid. Rechtstaan aan je werkplek is niet altijd even gemakkelijk of mogelijk. Hier hebben wij dé oplossing voor: zit-sta bureaus. Zo kan men elk moment kiezen tussen zittend werken of staand.

MEER INFO

Sioen relaxzetels Leuven

Relaxzetels

Nieuw in ons gamma! Zodra u gaat zitten, ontdekt u een perfect comfortgevoel in onze relaxzetels. Het toppunt van ontspanning beleeft u zo dagelijks gewoon bij u thuis.

MEER INFO

Stoelen Sioen Leuven

Living- en eetplaatsstoelen

Om steeds de meest stijlvolle en functionele producten aan te kunnen bieden, werkt Sioen Furniture samen met de marktleiders inzake interieur. Sioen Furniture is de officiële verdeler in Belgie van oa de volgende merken: Arper, Alea, Comforto, Castelli, Rexite, Four Design, Hay, Lammhults, Palmberg, Bontempi, Abstracta, Conen, Huislijn, Brune, Magis, Deskin, EOL groep, Capdell, Spell, Softline, Enea, Indecasa, Hiller, Cascando …

MEER INFO

Barkrukken Sioen Leuven

Barkrukken en hoge stoelen

Vaste en op hoogte instelbare barkrukken. Voor thuis, aan de bar, in de kantine, of op het kantoor. 

MEER INFO

tafels Sioen Leuven

(Uittrekbare) Tafels

Wij zijn verdeler van kwaliteits-volle meubels van topmerken. Samen met u bekijken we graag welke bij u bestaand interieur past en welk model het beste aan uw eisen voldoet, binnen uw prijsklasse. Op maat van de klant stellen wij ons flexibel op en staan u bij met advies waar nodig.

MEER INFO

Onze populairste producten

Onze best verkochte bureaustoelen
Top 5 ergonomische bureaustoelen - vind ook de stoel die echt bij jou past.

De ergonomische bureaustoel van het jaar
Populaire ergonomische NPR-bureaustoel met zeer scherpe prijs/kwaliteit-verhouding.

In hoogte verstelbare zit-sta bureaus
De perfecte schakel bij een juist ingestelde bureaustoel en ideaal voor een gezonde actieve stijl.

NAAR WEBSHOP

Sioen Promoties Leuven

Promoties

Ontdek al onze promoties via onderstaande link. Geniet van straffe kortingen op kantoorbenodigdheden, ergonomische bureaustoelen, eetplaatsstoelen, hoge stoelen en barkrukken, vergaderstoelen, laboratoriumstoelen, hoogte instelbare en zit-sta bureaus.

MEER INFO