Más Brasa

Sharing food restaurant te Knokke-Heist met verschillende sharing gerechten

Sharing gerechten

Chef Frederik Boussy van Más Brasa in Knokke-Heist brengt een rijk repertoire aan visbereidingen waarbij Spaanse, Zuid-Amerikaanse en Aziatische invloeden in verweven worden, zoals ceviches, typische Spaanse rijst,- en pastabereidingen en bijvoorbeeld een Thaise Tom Kha Kai. Zeebaars in zoutkorst als sharing gerecht wordt één van de specialiteiten.

Brasa grill

Liefhebbers van gegrild vlees hoeven niet te wanhopen, want ook in Más Brasa zal al dan niet gerijpt vlees van verschillende vleesrassen geregeld op de grill of plancha belanden, waarvan het buitengewone Baskische Ras Txogitxu de kroon zal spannen. Eveneens Baskische kippen welke onder uitzonderlijke omstandigheden worden gekweekt zullen aan het spit draaien. Ook tapa’s waaronder de fameuze bikini’s, de Catalaanse luxe versie van onze croque monsieur, bereid op teppanyaki.

En niet te vergeten ons signatuurnagerecht Pina Caramel of ananas aan het spit gegaart gedurende een zestal uren, verzadigd met zoute karamel en waarbij een baba rhum en vers gedraaide ijsroom geserveerd wordt.