Schrijnwerkerij Herman Lemmens

Buitenschrijnwerk en binnenschrijnwerk voor Mechelen & Sint-Katelijne-Waver

Kwaliteit verzekerd, dankzij onze jarenlange ervaring

Schrijnwerkerij Herman Lemmens is dankzij de jarenlange ervaring reeds een vaste waarde geworden in Mechelen, Sint-Katelijne-Waver en omstreken. Ze gaan steeds voor creatieve oplossingen, werken met duurzame materialen en geven gehoor aan de wensen van de klant. Schrijnwerkerij Herman Lemmens voldoet aan alle eisen van de norm ‘Construction Quality’ en voorziet u graag van een vrijblijvend advies.

Zowel buitenschrijnwerk als binnenschrijnwerk

Voor zowel buitenschrijnwerk als binnenschrijnwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Klussen die het meest onmogelijk lijken, zijn voor ons de grootste uitdaging! Voor buiten verzorgen wij onder meer gevelbekleding en ramen en deuren in hout of pvc. Voor binnen kan u onder meer voor de volgende zaken bij ons terecht:

✔︎ Binnendeuren: vlakke en stijlverfdeuren, fineer of massief, klassiek of modern, eik, beuk en ander hout
✔︎ Plafonds: hout, pvc, gyproc
✔︎ Laminaatvloeren
✔︎ Lambrisering
✔︎ Radiatorkasten
✔︎ Inbouwkasten (keukens, badkamers, opbergmeubels)

Duurzame en stijlvolle dakgoten

Ontdek de duurzame en stijlvolle dakgoten van Schrijnwerkerij Herman Lemmens uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Dakgootbekledingen zijn mogelijk in hout, pvc, rockpanel en eternit.

Kasten en zolderinrichting

U heeft een hoop spullen maar uw zolder is net te klein om het allemaal ordelijk weg te kunnen zetten? Bij Schrijnwerkerij Herman Lemmens weten we hier raad mee. Wij bouwen kasten op maat om u te helpen het optimale uit uw zolder te halen. Zo kan u al uw spullen kwijt en houdt u toch een stijlvolle uitstraling. Wij kunnen uw volledige zolderafwerking verzorgen, van isolatie (glaswol, PU-platen, dampschermen) tot een laminaatvloer.