Schoonmaak Brennie

Schoonmaakbedrijf en ruitenwasserij voor grote raampartijen te Brugge gespecialiseerd in opkuis nieuwbouw

Wij gaan garant voor een proper pand

Bent u als particulier of bedrijf op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Brugge? Doe dan beslist een beroep op Schoonmaak Brennie, een poetsfirma waar kwaliteit en vertrouwen centraal staan.

Kleinschalig bedrijf met flexibele service

Schoonmaak Brennie is een kleinschalig bedrijf. De zaakvoerder en zijn echtgenote voeren zelf alle schoonmaakdiensten uit. Zo kan u gerust zijn dat u telkens dezelfde ervaren personen over de vloer krijgt. Dankzij onze kleinschalige aanpak kunnen we heel flexibel werken en inspelen op specifieke wensen van klanten. We zijn ook veel wendbaarder dan grote spelers en 7 dagen op 7 bereikbaar, waardoor we snel op de bal kunnen spelen.

Projecten van elke omvang

Naast éénmalige of periodieke algemene schoonmaak is Schoonmaak Brennie ook ruitenwasser. De poetsfirma neemt woningen, bedrijfsgebouwen, winkels, horecazaken, scholen, magazijnen en appartementsblokken grondig onder handen. Daarnaast poetsen we ook parkings, opritten, gevels en terrassen. We brengen alle aangepaste materialen mee zoals hoogtewerkers, ladders en professionele schoonmaakproducten. Zo kunnen we projecten van elke omvang aan.

Vlekkeloos werk

Schoonmaak Brennie levert verzorgd werk af en staat garant voor een vlekkeloze afwerking tot in het kleinste hoekje. Het schoonmaakbedrijf uit Sint-Andries bij Brugge draagt ook stipte en correcte afspraken hoog in het vaandel. Die inzet en aanpak worden beloond met een trouwe klantenkring in Oost- en West-Vlaanderen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte

Hebt u nog vragen? Of wil u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan zeker contact op. Wij komen graag bij u langs om de plek te bekijken die we moeten schoonmaken en uw verwachtingen te kennen. Kan u zich vinden in ons prijsvoorstel? Dan kunnen wij zeer snel een afspraak inplannen.