Em's Beauty & Care

Uw schoonheidssalon, schoonheidsspecialist en make-up artieste te Tervuren

‘Em's Beauty & Care’ hoe het begon…

Hallo, mijn naam is Emmelien Porrez en als 10-jarig meisje droomde ik er al van om ooit mijn eigen schoonheidssalon te openen. Met die instelling ben ik op zoek gegaan naar een middelbare school die mij zo snel mogelijk op weg zou helpen.

In het Sint-Jozef Instituut te Kessel-Lo kon ik al vanaf mijn 3de jaar studeren voor wat ik zo graag wilde doen. Mensen verzorgen en ontspanning bieden in het drukke dagelijkse leven. Na mijn opleiding van 4 jaar heb ik de kans gekregen om nog twee extra specialisatiejaren bij te studeren: estetische lichaamsverzoging en make-up/grime.

Als 19-jarige was ik dan afgestudeerd, maar waar zou ik werk vinden?

Een maand later, In de zomer van 2016 kwam er een plaats vrij voor medische pedicure in het rusthuis ‘Zoniën’ in Tervuren. Een kans die ik met beide handen greep en waar ik op korte tijd bakken van ervaring op kon doen.

Zo kon ik met mijn eigen schoonheidssalon openen en kreeg ik ook diezelfde zomer de kans om als make-upartiste te werken voor de VRT bij programma’s zoals ‘Van Gils & Gasten’ en ‘Ter zake’.

Dankzij deze kansen kan ik als volwassen vrouw mijn droom verder uitbouwen in het hart van Vossem (Tervuren).

Onze prijslijst vind je hier.

Laserontharing / Permanente ontharing

Laserontharing of permanente ontharing is dé manier om komaf te maken met overtollig haargroei. De laser hecht zich vast op het pigment van het haartje, ideaal is het dus wanneer je een bleke huid hebt en donkere haren. Zo kan de laser zich focussen op het pigment van het haartje.

Onze haren groeien in 3 fases: groeifase, rustfase en uitvalsfase. Enkel de haren in de groeifase kunnen gelazerd worden. Daarom zijn er ook meerdere behandelingen nodig om volledig haarvrij te zijn.

Twee weken na de behandeling dient de gelazerde zone gewaxt te worden. Dit om de haren sneller in de groeifase te brengen en om gelazerde haren die nog niet zijn uitgevallen te verwijderen. Hierdoor kunnen we de aantal sessies verminderen.