Schoonheidsinstituut Mannequin

Gelaatsverzorging, pedicure, manicure, make-up en ontharing Herentals

Vertroetel uzelf bij Schoonheidsinstituut Mannequin

Een drukke week gehad? Vertroetel uzelf. Stap binnen bij Schoonheidsinstituut Mannequin te Noorderwijk en laat u in de watten leggen door Els. Met haar schoonheidsbehandelingen ontspant u van top tot teen: gelaatsverzorging, pedicure, manicure, make-up en ontharing.

Volledig op uw gemak

Gaat u naar Schoonheidsinstituut Mannequin? Dan komt u binnen in een persoonlijke sfeer. U wordt namelijk altijd verzorgd door schoonheidsspecialiste Els. Zo krijgt u gegarandeerd een vertrouwde & vriendelijke bediening. Het gevolg? U relaxt nog meer.

In goede handen

Met meer dan twintig jaar ervaring geeft Els u altijd een professionele en verkwikkende schoonheidsbehandeling. Bovendien weet Els welke producten uw huid doen stralen. Zo werkt Els vooral met de topproducten van Lisine Epstein. U merkt het verschil.

Ook ’s avonds relaxen

Stress op het werk? Dan is het ’s avonds tijd om uzelf te verwennen. Dankzij de openingsuren van Schoonheidsinstituut Mannequin geniet u ook na de werkuren van een hemelse verzorging. En kruipt u ’s avonds volledig ontspannen tussen de lakens.

Een heerlijke schoonheidsbehandeling in een warme zaak? Dan moet u bij Schoonheidsinstituut Mannequin zijn. Bel Els vandaag nog voor een afspraak. U parkeert gemakkelijk naast het gebouw.

  • Werkt vooral met Gehwol & Lisne Epstein & Herome.
  • Geen permanente ontharingen.
AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG