Schoonheidsinstituut Emily

Uw schoonheidsspecialiste te Heist-op-den-Berg

Voor allerlei schoonheidsbehandelingen te Heist-op-den-Berg

Sinds 2017 is Emily in bijberoep begonnen met Schoonheidsinstituut Emily. Ze biedt er schoonheidsbehandelingen aan, zoals gelaatsverzorging, voetverzorging, manicure, make-up, ontharing met suiker, wimperextensions en lichaamsmassages. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak of voor meer informatie.

Schoonheidssalon

U kan zich van kop tot teen laten verzorgen door een specialiste met ervaring die echt met uw wensen rekening houdt.

Gelaatsverzorgingen Schoonheidsinstituut Emily Heist-op-den-Berg

Gelaatsverzorging

U kan er terecht voor de reiniging, dieptereiniging van uw gezicht, relaxerende gezichtsmassage, masker of dagcrème. Al de behandelingen gebeuren met de natuurlijke producten van het topmerk Henriëtte Faroche.

Voetverzorging Schoonheidsinstituut Emily Heist-op-den-Berg

Voetverzorging

Van een voetbad tot een voetmassage of pedicure: alles is bij Schoonheidsinstituut Emily aangepast aan de noden van de klant. We gebruiken voor onze voetverzorgingen het kwaliteitsmerk Gehwol.

Make up Schoonheidsinstituut Emily Heist-op-den-Berg

Make-up

U kan na de gelaatsverzorging opnieuw gemaquilleerd worden. U kan voor uw dag make-up, avond make-up, feestmake-up en bruidsmake-up bij ons terecht. We werken met het kwaliteitsmerk Pui Pui.

Manicure Schoonheidsinstituut Emily Heist-op-den-Berg

Manicure

Bij Schoonheidsinstituut Emily kan u terecht voor een manicure. Het vijlen en de verzorging van de nagelriemen is inbegrepen, evenals een handbadje en een massage. Ook paraffinebehandeling en scrub is mogelijk bij een manicure.

Gelish Schoonheidsinstituut Emily Heist-op-den-Berg

Gellak

Verlangt u naast de manicure nog nagels die er prachtig uitzien? Dan is gellak iets voor u. Deze nagellak wordt onder UV-lampen gedroogd, zodat ze tot wel 2 weken intact blijven!

 

Gelish Schoonheidsinstituut Emily Heist-op-den-Berg

Suikerontharing

Bij Schoonheidsinstituut Emily kan u terecht voor ontharingen. De ontharing gebeurt met suiker. 50% minder pijnlijk en 100% natuurlijk!

Massage Schoonheidsinstituut Emily Heist-op-den-Berg

Lichaamsmassages

Lichaamsmassages duren 90 minuten. Een variant van onze lichaamsmassage is de hot stone massage. Deze duurt ook 90 minuten en kost hetzelfde.

Schoonheidsproducten Schoonheidsinstituut Emily Heist-op-den-Berg

Kwaliteitsproducten

Aankoop van producten. Zo bent u zeker dat u thuis de best mogelijke producten hebt. Wij verkopen Henriëtte Faroche, Gehwol, Pui Pui, Royx Pro en Baïja.

Gelaatsverzorgingen Schoonheidsinstituut Emily Heist-op-den-Berg

Wimperextensions

Eerste plaatsing of bijwerking? Schoonheidsinstituut Emily zet wimperextensions one by one! Mooie verlenging van de eigen wimpers! 

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!