Schoenmakerij Pierra

Uw slotenmaker, schoenmaker en leverancier van poetsproducten te Aalst

Een uitgebreide waaier aan services!

Bij de opstart van mijn zaak vond u mij enkel op de markt, in mijn kraam met een bijzonder uitgebreid assortiment aan schoonmaakartikelen en poetsproducten. Emmers, dweilen, borstels, onderhoudsproducten, plumeaus, vaatdoeken, dampkapfilters… u kan het niet bedenken of u vindt het in mijn kraam.

Wenst u een hoogkwalitatieve microvezeldoek? Wij hebben er in verschillende formaten en kleuren! Wilt u uw budget een beetje beperken, maar hebt u nog altijd een degelijke doek nodig? Dat hebben wij ook! U bent op zoek naar een echte spons? Wij hebben er. Uiteraard naast een heel aanbod aan andere, synthetische sponsen.

Bij mij vindt u ook een aantal exclusieve producten. De producten uit het Bormo-gamma, waaronder het gekende Bormo-Wonder, vindt u bij ons. Daarnaast ben ik ook verdeler van de HARA-producten.

Sinds 2 jaar vindt u me ook terug in mijn nieuwe winkel in Moorsel (bij Aalst). Uiteraard vindt u hier een ruime keuze aan poetsmateriaal, maar daar blijft het niet bij. Heeft u een mat of tapijt nodig? Wij hebben verschillende soorten en kunnen er zelfs op maat laten bedrukken! In onze rekken hangen ook lintjes tegen vliegen en placemats. Na een opleiding van 2 jaar mag ik me ook gediplomeerd schoenmaker noemen!

In mijn schoenmakerij kan u terecht om uw versleten schoenen te laten vernieuwen, om een extra gaatje in uw broeksriem te laten maken of om gewoon schoenenpoetsmateriaal of veters te kopen. Om dat aan te vullen hebben we ook lederwaren: riemen, portefeuilles, handtassen, horlogebandjes, sleutelhangers,…

Slotenmakerij

24/24 service in samenwerking met ar-concept. Bij ons kunt u sleutels laten bijmaken, nummerplaten of afstandsbedieningen voor garagepoorten. Ik hoop dat ik uw interesse heb gewekt en ik ontvang binnenkort graag in mijn winkel of op de markt! Vrijblijvend in en uit. Heeft u nog bijkomende vragen of bent u op zoek naar een bepaald product? Contacteer mij dan geheel vrijblijvend. Wie weet kan ik u wel helpen!