Schoenen Cinderella

Uw schoenenwinkel te Knokke-Heist voor steunzolen en kinderschoenen

Schoenenwinkel

Schoenen Cinderella is uw schoenenwinkel te Knokke-Heist, wij zijn hét adres aan de kust voor wie zoekt naar een uitgebreid aanbod schoenen voor het hele gezin. Bij ons vindt u zowel damesschoenen en herenschoenen als kinderschoenen. Schoenen Cinderella vierde in 2007 haar eeuwfeest! Reeds 4 generaties staan wij tot uw dienst. Wij danken onze jarenlange reputatie aan onze excellente dienstverlening, ervaring, gedegen productkennis en professionaliteit.

Damesschoenen

Voor dames hebben we een ruim assortiment laarzen, enkellaarsjes, pumps, sandalen, slippers en sneakers van merken als Birkenstock, DL-sport, Nero Giardini, Xsensible, Softwaves, Durea, Semler, Ecco, Gabor, Panama Jack, Fitflop, Bamanellos en Ronny.

Herenschoenen

Heren kunnen bij ons terecht voor een uitgebreide keuze in cityschoenen, veterschoenen, boots, sneakers, sandalen en slippers van bekende merken als Birkenstock, Fluchos, Nero Giardini, Ecco, Camel Active, Xsensible, Floris Van Bommel en Panama Jack. Ook hebben we een keuze aan modieuze comfortschoenen en schoenen die geschikt zijn om met losse steunzolen op maat te dragen.

Kinderschoenen

Wij genieten tevens een goede reputatie inzake kinderschoenen, babyschoenen en communieschoenen. In ons ruime assortiment vindt u geklede en sportieve kinderschoenen van gerenommeerde kwaliteitsmerken zoals Bellamy, Perché No, Terre Bleue, 717, Naturino, Converse, Clic, Nero Giardini Junior, Romagnoli, Rondinella, Develab, Red Rag en Giesswein.