Schilderwerken 'Velle' House of Art-Deco

Vakman in schilderwerken, decoratiewerken & houten terrassen te Erpe-Mere

Schilderwerken Oost-Vlaanderen regio Erpe-Mere

Reeds 20 jaar ben ik een gedreven en harde werker in de bouwsector. Inmiddels 10 jaar geleden heb ik mij gespecialiseerd in schilderwerken en behaalde ik hierin de nodige diploma’s. Hierdoor bezit ik een breedspectrum van disciplines gaande van veranda- en keukenbouw, isolatie, badkamer meubels en inbouwkasten die ik vandaag de dag inzet bij mijn klanten. Daarnaast beheers ik tal van verftechnieken tot airbrush toe, waardoor ik naast de reguliere schilderwerken ook een artistieke invulling kan geven aan uw wanden, kinderkamers etc. Door mijn ruime ervaring kan ik op het hoogste niveau expertise bieden van plafond tot vloer en alles daartussen. Meesterschap kenmerkt zich door een fijne afwerking, met oog voor detail, perfectionisme ten top, het is dan ook mijn doel bij ieder werk om dit topniveau te bereiken. Bekijk alvast mijn realisaties.

Schilder- & decoratiewerken

Niet enkel het juiste kleurenpalet maar ook de juiste verftechnieken zijn bepalend voor een exclusief resultaat. Als experts in binnen afwerking bieden we u graag professioneel advies en zetten wij uw gemaakte keuzes om in verbluffende resultaten. Wij zorgen ervoor dat uw interieur uw persoonlijke stijl en sfeer uitstraalt.

Airbrush

Naast de reguliere schilderwerken zijn wij gespecialiseerd in airbrush, de creatieve, artistieke variant waarmee we nog een stap verder gaan in de personalisatie van uw interieur. Gaande van kunst en illustraties op alle mogelijke objecten en oppervlaken als muren, kleding, auto’s, muziekinstrumenten tot het retoucheren van foto’s.

Parket, inbouwkasten & dressings

Wij adviseren, ontwerpen & installeren uw dressings, inbouwkasten, parketvloeren & andere elementen volledig op maat. Onze jarenlange ervaring biedt u de juiste expertise zodat we de juiste accenten kunnen leggen in uw interieur. Daarnaast besteden wij aandacht aan de nazorg en geven we u instructies over hoe u de verwerkte materialen kunt onderhouden.

Valse wanden & plafonds

Van minimalistische eenvoud tot uiterst gedetailleerde vormen: met gyproc creëert u een esthetische meerwaarde. Met nauwgezette vakmanschap verwerken wij gyproc-platen tot hoogwaardige design facetten in uw interieur. De toepassingsmogelijkheden zijn heel divers: scheidings- en voorzetwanden, verlaagde plafonds, functionele elementen, enz.

Houten terrassen

Een houten terras geeft comfort en is onderhoudsvriendelijk. De grens tussen binnen en buiten vervaagt en zorgt voor een unieke woonbeleving. Als gecertificeerde houtbewerkers zorgen wij voor het design & uitwerking van uw terras, buitenmeubilair, afscheidingen, trappen & bloembakken.

Mortex

Mortex is de ideale bedekking voor uw trappen en uw vloeren. Het is slijtvast en verkrijgbaar in uw eigen stijl. Schilderwerken 'Velle' House of Art-Deco werkt hiervoor samen met het merk 'Bael'. Fijne gekleurde coating met betonlook, Mortex is geschikt voor uw nieuwbouw of renovatie projecten.

VRIJBLIJVENDE PRIJSOFFERTE >>