Fotoalbums

Schilderwerken De Paepe Steven

Uw vakman in schilderwerken, behangwerken en raamdecoraties voor Lede

☞ BINNENSCHILDERWERKEN

De technieken die worden toegepast zijn zeer uiteenlopend, van eenvoudig tot zeer exclusief, van strak tot sfeervol. Interieurschilderwerk is een vakmanschap waar veel komt bij kijken: geduld, precisie, vakkennis, technieken, ervaring en liefde voor het vak... Met gebruik van de meest moderne middelen en technieken wordt uw huis ingericht volgens de laatste trends of volgens uw eigen wensen. Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan het interieur en geeft een grote toegevoegde waarde aan het woongenot. Er wordt steeds gebruik gemaakt van de beste verfsoorten en -merken om de hoogste kwaliteit te garanderen. Uw woning of leefruimte is de plaats waar men de meeste tijd doorbrengt en dus moet deze persoonlijkheid uitstralen. Een adviserend gesprek met bijhorend kleuradvies is het begin van uw nieuwe interieur...

☞ BUITENSCHILDERWERKEN

Het buitenschilderwerk is bepalend voor de levensduur van deuren, kozijnen en muren. Vakkundig buitenschilderwerk kan uw huis of gebouw volledig tot zijn recht laten komen. Ook voor alle buitenschilderwerken wordt hulp geboden om een keuze te maken uit het enorme kleurenpakket. Samen met u wordt gestreefd naar de gewenste uitstraling van uw muren, gevels en/of ramen en deuren.

☞ BEHANGWERKEN

Er bestaan talloze soorten van behangpapier, van gewoon behangpapier tot vliesbehang en glasvezel. De verschillende soorten kunnen geplaatst worden. Daarnaast wordt alles nauwkeurig afgewerkt. Door een combinatie van mooie schakeringen en egale muren kunnen leuke accenten gelegd worden in uw woning. Bovendien kan een combinatie van behangen en schilderen op verschillende manieren worden toegepast in uw leefruimte.

☞ VLOERBEKLEDING

Vloeren kunnen gelegd worden bij nieuwbouw of renovatie in de verschillende kamers. Qua materialen kan gekozen worden tussen laminaat of vast tapijt. Uiteraard kan alles afgewerkt worden met de bijpassende plinten, dorpels, matten, enz..

Voor een gepersonaliseerd advies en een vrijblijvende offerte kan u steeds contact opnemen.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Schilderwerken De Paepe Steven.

Contact

Schilderwerken De Paepe Steven

Kromgrachtstraat 8, 9420 Erpe-Mere
  • Behangwerken
  • Schilder- en behangwerken
  • Schilderbedrijf
  • Schilderwerken
  • Vloerbekleding