Schilderwerken De Weyer is opgestart in 1994 te Putte. Met deze lange ervaring en onze deskundige afgeleverde projecten weet u dat u met ons kwaliteit in huis haalt. Naast zowel binnen als buitenschilderwerken zijn wij ook gespecialiseerd in decoratieve technieken, behangwerken, vloerbekleding, raamdecoratie en kleuradvies.

Binnenschilderwerken de Weyer Putte

BINNENSCHILDERWERKEN

Wij schilderen jouw binnenmuren, plafonds, sierlijsten, trappen, ramen, deuren,.. Kortom alles wat een nieuw laagje verf kan gebruiken. Hierbij wordt steeds gebruik gemaakt van de beste materialen en verfsoorten.

Schilderwerken de Weyer Putte

BUITENSCHILDERWERKEN

Wij pakken zowel uw gevel aan alsook het lakken van uw ramen en deuren en het schilderen van uw dakgoten. Gevels worden hierbij gereinigd en geverd met de juiste gevelverf. Ook kalleien is voor ons geen probleem

Schilderwerken de Weyer Putte

DECORATIEVE TECHNIEKEN

Verf kan zoveel meer zijn dan alleen maar een mooi kleurtje aan de muur. Met enkele decoratieve technieken geef je je interieur extra karakter.Wij scholen ons regelmatig bij om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste trends.

Schilderwerken de Weyer Putte

BEHANGWERKEN

Of het nu gaat om een eenvoudig behang of om decoratieve afwerking van wanden, wij hebben ruime ervaring met verschillende typen behang. Daarnaast adviseren wij u graag bij de juiste materiaalkeuze.

Schilderwerken de Weyer Putte

VLOERBEKLEDING

Je kan bij ons ook terecht voor het plaatsen van ver- schileende vloerbekleding. Dit kan gaan over zowel vinyl, pvc vloeren, linolium, laminaat, parket, tapijt, tapijttegels,.. Het kiezen van een geschikte vloerbekle- ding kan soms een hele opgave zijn daarom helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze wat betreft de voor- en nadelen van elke vloersoort.

Schilderwerken de Weyer Putte

RAAMDECORATIE

Bij het aankleden van uw ramen helpen wij u graag verder met professioneel advies.

Schilderwerken de Weyer Putte

Kleuradvies

Vraagt u zich af welke kleur of techniek het beste bij elke ruimte past? Dan kunnen we met een ervaren kleuren- consulente proberen de juiste kleurcombinaties te vinden dat het beste bij jouw interieur past.