Schamp interieur & decoratie

Uw specialist in verf, behang en raamdecoratie te Kruisem

Interieur en decoratie Kruisem

Schamp interieur & decoratie is uw specialist bij uitstek voor al uw decoratiewerken. De naam “Schamp interieur & decoratie” komt van de zaakvoerder “Pieter Schamp”. Hiermee is de zaak reeds aan zijn 5de generatie toe. Pieter Schamp beschikt niet alleen over een uitgebreide kennis, door zijn vooropleiding als interieurarchitect, maar weet ook van aanpakken. Dit gaat van raamdecoratie en gordijnen, tot behang en zelfs vloerbekleding.

U kan onze winkel te Kruisem (Ouwegem) steeds vrijblijvend bezoeken voor verder advies. U kan er terecht voor alle materialen en toebehoren. Dit voor al uw schilderwerken: binnen en buiten. Met onze jarenlange ervaring, kunnen wij u beslist helpen in het vinden van de gereedschappen, verven of toebehoren die u zoekt! Kortom alle materiaal voor schilders. ​Bij ons vindt u merken zoals Desso, Diaz, Home Interiors, Eijffinger, Boss, Arte, Hooked on walls, Inside, Masureel en zoveel meer. Schamp interieur & decoratie is dus de winkel bij uitstek voor al uw kleuradvies en aankoop van verf voor zowel uw binnen- als buitenschilderwerk.

Decoratiewerken Kruisem

Decoratiewerken

Bent u nog op zoek naar een specialist in het decoreren van uw woning? Zoek niet verder! Bij Deco Schamp kan u terecht voor kwaliteitsvolle service. Wil u graag advies over hoe u uw huis kan decoreren? Zit u nog met een aantal vragen? Aarzel dan niet om onze te contacteren en wij helpen u graag om van uw huis een droomthuis te maken.

Raamdecoratie Kruisem

Raamdecoratie

Vele vouwgordijnen die u al gezien heeft zijn in één kleur uitgevoerd. Wij raden u aan om eens af te wijken van de trend. Kies daarom voor een dessin. Dit geeft uw interieur onmiddellijk een extra touch. Dessin is mogelijk met geweven stof maar zeker ook met printstof. Deco Schamp biedt u klasse van de bovenste plank. Een merk waar wij mee samenwerken is Diaz Decoration.

Schilderwerken Kruisem

Schilderwerken

Deco Schamp uit Zingem is uw aangewezen partner voor al uw binnen- en buitenschilderwerken. Zaakvoerder Pieter Schamp is interieurarchitect van opleiding en biedt samen met zijn echtgenote een uitstekend advies voor al uw schilder- en decoratiewerken. Een topmerk dat u bij ons vindt is Masureel.

Behangwerken Kruisem

Behangwerken

Bij Deco Schamp kan u rekenen op kwaliteitsvolle behangwerken. Hiervoor werken wij samen één van de beste: Hooked on Walls.

Vloerbekleding Kruisem

Vloerbekleding

Advies van een expert nodig over uw vloerbekleding? Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen en twijfels. Deco Schamp helpt u graag verder omtrent alle vragen voor vloerbekleding. Bij ons vindt u tal van merken voor uw vloerbekleding (Desso).

Tapijt Kruisem

Tapijt

Bij Deco Schamp vindt u ook een uitgebreid gamma aan tapijten. Wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze die perfect past bij uw woning.