Warlop

Uw expert te Jabbeke in verwarming & sanitair

Dringende herstellingen

Warlop is meer een service bedrijf geworden en heeft zich de laatste jaren vooral toegespitst op de dringende herstellings-, onderhouds- en vervangingsmarkt van verwarmingsinstallaties en sanitaire installaties, omdat wij ondervinden dat daar een grote vraag naar is. Mensen die problemen hebben met installaties of in de kou zitten, willen vlug en correct geholpen worden op een afgesproken tijdstip en dat proberen wij steeds te doen. 

Verwarmingsinstallaties

Warlop heeft meer dan 40 jaar ervaring in de verwarmingsbranche. Van kleine tot grote installaties. Wij hebben uiteraard alle nodige erkenningsnummers voor het uitvoeren van onderhouden, herstellen en vervangen van alle verwarmingsinstallaties zowel mazout als gas. Ook hernieuwbare energieën kunnen wij aanbieden, zoals zonneboilers en warmtepompen, ook daarvoor zijn wij Rescert gecertificeerd.

Energiebesparing

De verwarmingswereld is momenteel in volle verandering, binnen 5 à 10 jaar gaan alle verouderde installaties moeten aangepast worden. Warlop kan u daarbij helpen. Wij bieden energiebesparende, simpele, robuuste, bedrijfszekere oplossingen voor particulieren en appartementen. Ons motto is, hou het simpel, de nieuwe technieken zijn al moeilijk genoeg.

Sanitair

Ook alle sanitaire toestellen of installaties herstellen, onderhouden en vervangen wij. U kan ook terecht bij ons voor totale badkamerrenovaties, dit voeren wij uit, samen, met een tegelzettersbedrijf. Alles doen wij in samenspraak met onze klanten. Wij luisteren ook naar hen en proberen dan tot een goede oplossing te komen.

Voor onszelf leggen we de lat zeer hoog. Trouwe klanten bedienen we met de glimlach en deze gaan altijd voor. Zij weten dat we ons werk correct en met passie uitvoeren. Bijscholingen op alle vlakken zijn ons niet vreemd, de evolutie in onze sector gaat zo vlug dat we verplicht zijn om ons steeds maar bij te scholen en dit alles in het voordeel van onze klanten. Warlop is een bedrijf van 3 personen. Ann Warlop staat in voor de telefonische oproepen, planning en de administratie. Philippe en Gil Warlop gaan dagelijks de herstellingen, onderhouden en vervangingen uitvoeren.

Onze diensten

✓ Verwarmingsinstallaties
✓ Verwarming op gas
✓ Verwarming op mazout
✓ Hernieuwbare energieën
✓ Zonneboilers
✓ Warmtepompen
✓ Sanitaire toestellen
✓ Sanitaire installaties
✓ Badkamerrenovaties

Sanitair Warlop Jabbeke

Confederatie Bouw West- Vlaanderen

Philippe Warlop zet zich al jaren in voor de verwarmingsbranche en het lot van zijn collega’s . Bij de Confederatie van de Bouw West-Vlaanderen afdeling verwarming en sanitair is hij al meer dan 10 jaar voorzitter en stuwende kracht van deze afdeling. Ook op nationaal vlak proberen we ons steentje bij te dragen, nu onder de vlag van TECHLINK de fusie tussen ICS en Fedelec. Op die manier weten wij alles van op de eerste rij maar proberen wij ook met enkele West-Vlaamse collega’s ons beroep te verdedigen op alle vlakken.