Sanitair & Dakwerken Geert Jacobs

Uw vakman in dakwerken, sanitair en badkamerrenovatie te Steenokkerzeel

Geert Jacobs te Steenokkerzeel (Melsbroek) is een geregistreerd aannemer met meer dan 15 jaar ervaring in dakwerken en sanitair. Dit kan gaan van klussen zoals een ontstopping van een wc, dichten van een lek, vernieuwen van leien, dakpannen, gyprocwerken, zolderrenovaties, zolderafwerking tot een totale badkamerrenovatie. Wij realiseren al uw kleine en grote opdrachten met evenveel passie en bekwaamheid. We geven u een duidelijk en oprecht advies. Een betrouwbare samenwerking, kwaliteitsafwerking en duurzame materialen met correcte prijzen. Contacteer Geert Jacobs uit Steenokkerzeel voor meer informatie.

Dakwerken

Geert Jacobs is dakwerker met passie, vergezeld van een jarenlange ervaring en vakmanschap. Wij zijn sterk in zowel dakwerken, dakrenovaties, platte daken, hellende daken met leien of dakpannen, dakherstellingen, isolatiewerken, gevelwerken en zinkwerken. We zijn actief in de regio Steenokkerzeel. Bekijk hier alvast enkele realisaties.

Sanitair en badkamerrenovaties

Geert Jacobs is ook uw loodgieter: gaande van uw centrale verwarming, waterleidingen, aflopen en rioleringen tot wc’s, badkamers, ontstoppingen en lekdichting. Wij zijn sterk in elk loodgieterswerk in nieuwbouw en renovatie.

Totale badkamerrenovatie of een nieuwe badkamer op maat? Nieuwe chape leggen, vloeren plaatsen, tegels plaatsen, apparaten plaatsen, inloopdouche installeren, badkamermeubels ophangen, spiegels aanbrengen, leidingen aanpassen, voorzieningen verleggen, van een bad naar een douche overstappen. Wij realiseren uw droombadkamer!

Contacteer Geert Jacobs