Sanitair Duyck

Uw specialist in sanitair, badkamerrenovatie en centrale verwarming te Kortrijk

Sanitair

Bij sanitair Duyck kan u terecht voor installatie en onderhoud van sanitaire- en verwarmingsvoorzieningen. Hierbij maken wij steeds gebruik van rasechte kwaliteitsmaterialen en hoogwaardige producten, zodat we de langste levensduur voor uw badkamer of verwarmingssysteem kunnen garanderen. Ook badkamerrenovaties nemen wij voor onze rekening. Door onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op vakkundige medewerkers, die u steeds de beste service leveren tegen een uistekende prijs.

Diensten

  • Sanitair
  • Badkamerrenovatie
  • Centrale verwarming
  • Nieuwe boiler

Sanitaire installaties

Wanneer wij spreken over santair bedoelen wij het het geheel van de badkamermeubels, aanvoer- en afvoerleidingen en waterzuivering. Als we alle eenheden goed op elkaar afstemmen krijgen we niet alleen een mooie badkamer maar ook een functionele, comfortabele ruimte waarin we optimaal kunnen genieten en ontspannen.

  • Badkamers
  • Waterbehandeling
  • Aan- en afvoer

Loodgieter

Zoek je een loodgieter in regio Kortrijk dan kan je rekenen op het vakmanschap van Duyck sanitair uit Heule! Wij onderhouden bestaande keuken- en badkamer installaties, herstellen indien nodig en/of plaatsen nieuw sanitair.

Centrale verwarming

Wij zijn reeds jaren gespecialiseerd in het plaatsen van centrale verwarming en vloerverwarming. Voor een nieuwe boiler of een centraal verwarmingssysteem kan u perfect bij ons aankloppen. Wij kunnen ook overgaan tot de keuring van uw boiler. Dit is bijvoorbeeld verplicht wanneer u uw huis verhuurt of verkoopt. Ook voor al het nodige onderhoud kan u op ons een beroep doen. U kan bij ons eveneens terecht voor het onderhoud van uw installatie en eventuele herstellingen. Door deze manier van werken hebben wij door de jaren heen een trouw cliënteel opgebouwd. Ook voor sanitaire installaties of herstellingen kan u ons contacteren. ‚Äč

Asfalt en zinkwerken

Vertrouw de plaatsing van uw dak- en hanggoten in zink of koper toe aan een expert ter zake. Bij Duyck sanitair zijn we gespecialiseerd in deze branche en volgen we de nieuwe ontwikkelingen op de voet op. Wanneer uw woonst een hellend dak heeft is er quasi altijd zink- en koperwerk nodig. En ook voor dakgoten en afvoerpijpen kiest u best voor duurzame kwaliteit. U kan bij ons terecht voor allerhande asfalt- en zinkwerken.

VRAAG UW OFFERTE AAN