Samyn interieur

Interieur op maat, keukens op maat en maatwerk regio Moorslede

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken van alle meubilair op maat voor de inrichting van uw woning, winkel, kantoor… Gaat het nu om een keuken, badkamerkast, dressing, schuifdeurkast, inbouwkast, tafel of deuren, alles wordt op maat gemaakt, want bij ons is niets standaard. Wij werken zowel in laminaat, melamine, fineer en massief hout en kunnen u een ruime waaier aan kleuren en houtdecors aanbieden.

Samen met onze jarenlange ervaring en kennis werken wij een ontwerp uit in 3D naar uw wens en realiseren wij een kwalitatief en praktisch interieur waar u jarenlang trots op kunt zijn. Alles wordt vervaardigd in eigen atelier gelegen te Moorslede vlakbij Roeselare. Ook voor zelfstandigen en bedrijven vervaardigen wij meubelen op maat voor zelfplaatsing.

Onze hoofdactiviteit MAATMEUBILAIR

Alle maatmeubilair, dressings, keukens, badkamer kasten, inbouwkasten, schuifdeurkasten, binnendeuren, winkelmeubilair, kantoormeubilair, horecameubilair, tafels, … Alles op maat en wens van de klant, door de klant of door ons geplaatst. Wij voeren uw plannen uit naar ons of uw ontwerp of in samenwerking met uw binnenhuisarchitect.

Wij werken zowel met:

  • massief hout
  • diverse houtfineren
  • laminaten van Formica, Egger, Print, Resopal
  • melamine van Unilin Decor, Egger, ...

Bekijk onze realisaties

Alles op maat VERLIJMEN

Verlijmen van platen met fineer of laminaat, alles op maat of op standaardplaten. Alsook:

  • Gefineerde tafelbladen op maat, op kernplaat en randafwerking zoals de klant wenst, eventueel gebeitst en vernist
  • Tafelbladen in laminaat, alles op maat gemaakt
Offerte aanvragen

Onbehandeld of op maat EIKEN BALKEN

Eiken balken onbehandeld, maar deze kunnen ook op maat afgekort, geschaafd, gedesseld, gebeitst en vernist verkregen worden.

Bezoek website