Rusthuis Hof ter Heyde

Uw bejaardentehuis, woonzorgcentrum en rusthuis te Bekkevoort

WZC met woongelegenheid voor 96 senioren te Bekkevoort.

Hof Ter Heyde is een privé-WZC, beheerd door de familie Vanbrabant - Spiritus. Het rusthuis voorziet in woongelegenheid voor 96 senioren. Zwaarverzorgingsbehoevenden en demente bejaarden kunnen ook bij ons terecht.

In 1997 werd het rusthuis geopend. Het kreeg de naam “Hof ter Heyde” daar het gelegen is op het grondgebied “De Heyde” te Bekkevoort. Omwille van de grote nood aan rusthuisbedden in de regio, breidde het rusthuis in 2000 uit. Thans heeft het rusthuis een erkenning voor 83 rust- en verzorgingsbedden (RVT) en voor 13 rusthuisbedden (ROB).

De sfeer in het WZC is erg familair. Directie en personeel staan steeds ter beschikking van residenten en hun familieleden.

Omgeving

Hof Ter Heyde beschikt over een zeer mooie tuin met dierenpark. Zithoekjes laten het toe om de aanwezige dieren van dichterbij te observeren.

Kamers

De kamers zijn praktisch ingericht. Het staat de bewoner en zijn/haar familie vrij om de ruimte naar eigen smaak aan te kleden. Op elke kamer is er een telefoon- en TV-aansluiting voorzien.

Prijzen

Prijzen kan u aanvragen via mail info@hofterheyde.be of telefonisch 016 63 22 29. De directie (Vanbrabant Katrien) en medeverantwoordelijke ('s Heeren Luc) zullen u graag te woord staan.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE »