Fotoalbums

Rouwcentrum Vandekerckhove

Uw begrafenisondernemer, begrafenisonderneming, uitvaartverzorging, begrafenissen, crematies voor Oosterzele en buurgemeenten.

Op de moeilijkste momenten staan wij voor u klaar

Rouwcentrum Vandekerckhove is na dertig jaar nog steeds een familieonderneming waarin drie generaties samenwerken. De wortels van onze uitvaartonderneming zitten diep verankerd in Oosterzele. Wij geven nabestaanden de kans om afscheid te nemen in het eigen dorp van de overledene. Als lokale begrafenisondernemer maken wij in de eerste plaats tijd voor de nabestaanden. Wij handelen niet alles op een drafje af, maar hebben oor naar uw verhaal en delen in uw emoties.

Wij regelen alles voor een passend afscheid

Wij verzorgen de volledige begrafenis of crematie, inclusief alle bijhorende administratieve verplichtingen. Uiteraard zijn wij dag & nacht bereikbaar. Alles (ook het begroeten in ons funerarium) gebeurt in het eigen dorp Oosterzele. In ons funerarium in Oosterzele overheerst een huiselijk en intiem gevoel. Afscheid nemen van uw opgebaarde dierbare past niet in een kille omgeving.

Natuurbloemstukken worden in ons eigen atelier opgemaakt. U hebt de keuze uit onze eigen creaties, maar desgewenst ontwerpen wij ook unieke stukken volgens uw specifieke wensen. Rouwdrukwerk besteden wij uit aan een professionele drukker met jarenlange ervaring. Op die manier kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen tegen zeer scherpe prijzen. U kunt bij ons ook terecht voor alle graf- & urnenveldmonumenten, al dan niet volgens uw eigen ontwerp, asjuwelen en andere rouwartikelen, waaronder enkele exclusieve collecties.

Nabestaanden durven soms moeilijk te vragen naar de prijs van een uitvaart. Wij houden van eerlijkheid en vinden het niet meer dan normaal dat wij u vooraf helder informeren over de te verwachten kosten. Zo besparen we u extra onaangename verrassingen in een moeilijke periode. Aarzel niet om ons geheel vrijblijvend te contacteren.

Nieuws & activiteiten

Posttarieven vanaf 1 januari 2021

Vanaf 1 januari 2021 wordt een rouwbrief verzenden opnieuw duurder.   Prior rouwzegels (bezorging de volgende werkdag) zullen dan 1,60 euro per stuk kosten, of 1,57 euro per stuk als je er minstens 10 aankoopt. Non prior zegels (bezorging binnen de drie werkdagen) kosten dan 1,10 euro per...
lees meer
Posttarieven vanaf 1 januari 2021

Versoepeling van de coronamaatregelen voor rouwmaaltijden vanaf 1 oktober 2020

Vanaf 1 oktober worden de regels voor de rouwmaaltijden wat versoepeld. Als de rouwmaaltijd in privékring (niet professioneel) wordt georganiseerd, mogen maximaal 50 personen aanwezig zijn. Indien rouwmaaltijden wél professioneel worden georganiseerd, dus bij of door cateraars of...
lees meer
Versoepeling van de coronamaatregelen voor rouwmaaltijden vanaf 1 oktober 2020
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Rouwcentrum Vandekerckhove.

Contact

Rouwcentrum Vandekerckhove

Reigerstraat 25, 9860 Oosterzele
 • Begrafenisondernemer
 • Begrafenisonderneming
 • Begrafenissen
 • Crematies
 • Funerarium
 • Rouwcentrum
 • Uitvaart
 • Uitvaartbegeleiding
 • Uitvaartcentrum
 • Uitvaartverzorging
 • Uitvaartzorg
Maandag 17.00u-18.30u
Dinsdag 17.00u-18.30u
Woensdag 17.00u-18.30u
Donderdag 17.00u-18.30u
Vrijdag 17.00u-18.30u
Zaterdag 17.00u-18.30u
Zondag Gesloten

Ook buiten bovenstaande begroetingsuren zijn wij zeven dagen op zeven, dag en nacht bereikbaar op tel. 0474 99 14 34.