Fotoalbums

Rouwcentrum Vandekerckhove

Uw begrafenisondernemer, begrafenisonderneming, uitvaartverzorging, begrafenissen en crematies voor Gent en Oosterzele.

Op de moeilijkste momenten staan wij voor u klaar

Rouwcentrum Vandekerckhove is na dertig jaar nog steeds een familieonderneming waarin drie generaties samenwerken. De wortels van onze uitvaartonderneming zitten diep verankerd in Oosterzele. Wij geven nabestaanden de kans om afscheid te nemen in het eigen dorp van de overledene. Als lokale begrafenisondernemer maken wij in de eerste plaats tijd voor de nabestaanden. Wij handelen niet alles op een drafje af, maar hebben oor naar uw verhaal en delen in uw emoties.

Wij regelen alles voor een passend afscheid

Wij verzorgen de volledige begrafenis of crematie, inclusief alle bijhorende administratieve verplichtingen. Uiteraard zijn wij dag & nacht bereikbaar. Alles (ook het begroeten in ons funerarium) gebeurt in het eigen dorp Oosterzele. In ons funerarium in Oosterzele overheerst een huiselijk en intiem gevoel. Afscheid nemen van uw opgebaarde dierbare past niet in een kille omgeving.

Natuurbloemstukken worden in ons eigen atelier opgemaakt. U hebt de keuze uit onze eigen creaties, maar desgewenst ontwerpen wij ook unieke stukken volgens uw specifieke wensen. Rouwdrukwerk besteden wij uit aan een professionele drukker met jarenlange ervaring. Op die manier kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen tegen zeer scherpe prijzen. U kunt bij ons ook terecht voor alle graf- & urnenveldmonumenten, al dan niet volgens uw eigen ontwerp, asjuwelen en andere rouwartikelen, waaronder enkele exclusieve collecties.

Nabestaanden durven soms moeilijk te vragen naar de prijs van een uitvaart. Wij houden van eerlijkheid en vinden het niet meer dan normaal dat wij u vooraf helder informeren over de te verwachten kosten. Zo besparen we u extra onaangename verrassingen in een moeilijke periode. Aarzel niet om ons geheel vrijblijvend te contacteren.

Nieuws & activiteiten

Verregaande versoepeling van de coronamaatregelen bij uitvaarten

Vanaf vandaag, 7 maart 2022, vervallen de meeste maatregelen ter voorkoming van COVID-19.  Het mondmasker is niet meer verplicht, wel nog aangeraden, onder meer in binnenruimtes, bij uitzonderlijke drukte en op plaatsen waar de afstand van 1,5 meter niet gewaarborgd kan...
lees meer
Verregaande versoepeling van de coronamaatregelen bij uitvaarten

Volg ons op Pinterest

Wij maken zelf uw rouwwerk in natuurbloemen. Ontdek enkele van onze creaties op Pinterest: https://www.pinterest.com/rouwcentrumvandekerckhovebvba/rouwwerk-natuurbloemen/.  
lees meer
Volg ons op Pinterest
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Rouwcentrum Vandekerckhove.

Contact

Rouwcentrum Vandekerckhove

Reigerstraat 25, 9860 Oosterzele
 • Begrafenisondernemer
 • Begrafenisonderneming
 • Begrafenissen
 • Crematies
 • Funerarium
 • Rouwcentrum
 • Uitvaart
 • Uitvaartbegeleiding
 • Uitvaartcentrum
 • Uitvaartverzorging
 • Uitvaartzorg
Maandag 17.00u-18.30u
Dinsdag 17.00u-18.30u
Woensdag 17.00u-18.30u
Donderdag 17.00u-18.30u
Vrijdag 17.00u-18.30u
Zaterdag 17.00u-18.30u
Zondag Gesloten

Ook buiten bovenstaande begroetingsuren zijn wij zeven dagen op zeven, dag en nacht bereikbaar op tel. 0474 99 14 34.