Afscheid van De Vleeshalle, lees verder voor uw cadeau

Afscheid van De Vleeshalle, lees verder voor uw cadeau

Na vijf fantastische jaren van bruisende activiteit en heerlijke koffiemomenten in De Vleeshalle te Mechelen, is het voor ROSS Specialty Coffee Roastery, tijd om afscheid te nemen. Het was een zeer leerrijke en leuke periode.

In de negen jaar van ons bestaan heeft ROSS Coffee steeds verschillende paden bewandeld. We zullen onze focus nu nog meer kunnen leggen op het leveren van hoogwaardige, lekkere koffie aan bedrijven en horeca die voor hun medewerkers en klanten ook met koffie het verschil willen maken.

Eerst nemen we een welverdiende vakantie om onze batterijen op te laden. Vanaf 22 april zijn we echter weer terug, klaar om onze passie voor koffie voort te zetten en onze klanten te verwennen met de beste koffie-ervaringen.

We willen van deze gelegenheid gebruikmaken om onze oprechte dankbaarheid uit te spreken aan alle trouwe klanten van De Vleeshalle. Jullie hebben deel uitgemaakt van ons verhaal en we kijken ernaar uit om samen met jullie de volgende hoofdstukken van ROSS Coffee te schrijven.

Klanten die deze week, tot en met zondag 14 april langskomen in onze koffiebar, krijgen een leuke korting bon om van onze koffies te blijven genieten.

Tot dan