ROSS coffee

Als je écht lekkere ambachtelijke koffie wil drinken

ROSS Specialty Coffee Roastery uit Kruibeke slowroostert Specialty Coffees voor de koffie liefhebber. Als artisanale roosterij is het ons doel om met de grootste zorg en passie voor u koffiebonen te selecteren van de kleinere familiale koffieplantages, te roosteren, in een speciale en uitgekiende verpakking eigenhandig in te pakken en vers te leveren. Bij elke vraag maken wij tijd vrij om u alles uit te leggen, ook hoe u zelf de beste koffie kan zetten. Contacteer ons voor meer informatie.

Wij komen op uw feest/event langs met een Land Rover Defender omgebouwd tot een mobiele coffee- en foodtruck met topmateriaal van La Marzocca. Koffies worden gezet door een Barista. We werken een voorstel uit op basis van uw behoeften.

Koffie

Koffie kopen? Bestel uw koffie online | ROSS Coffee Vers geroosterde koffie, in kleine hoeveelheden, voor u...

Lees meer...

Abonnementen

Elke week een vers pakketje heerlijke specialty coffee in je brievenbus Met ons koffie abonnement geniet je elke week of tweewekelijks van de lekkerste specialty coffee. Vers geroosterd, voor jouw, verrassend en gemakkelijk.

Lees meer...

Capsules

Koffie capsules met verrassend zachte smaak. Deze 100% plant based BIOCAPSULES® zijn volledig composteerbaar. Ecological and environment friendly. Door uw gebruikte BIOCAPSULES® te composteren in de groenbak, zal uw koffie niet alleen lekker smaken, maar ook goed aanvoelen.

Lees meer...

Toestellen

Koffiezetapparaten, filters en onderhoudsproducten Ben je op zoek naar de beste koffiemachine voor jou. Wil je met een persoonlijke aanpak uw toestel kiezen? Koffiezetapparaten zijn er in verschillende soorten en maten. Met een volautomatische espressomachine van JURA of Melitta zet je met 1 druk op de knop een espresso, koffie, latte of cappuccino van versgemalen bonen.

Lees meer...

Thee en zoet

Koffie of thee? Beter ‘… Thee? Of wat zoets erbij?

Lees meer...

Coffee bar

ROSS Coffee als smaakmaker in de Vleeshalle - Mechelen. Waar ooit, vanaf 1881, slagers hun verse waren aanboden in de monumentale hal is sinds april 2019 een culinaire hotspot gevestigd. In het hartje van Mechelen geven diverse smaakmakers het beste van hunzelf. Ook ROSS coffee biedt u ter plaatse een latte, cappuccino, espresso, americano of andere koffie specialiteiten aan.

Lees meer...

Foodtruck

Een mobiele coffeebar - foodtruck of trailer op uw feest of event? ROSS Coffee geeft u de keuze uit een omgebouwde Defender of trailer.

Lees meer...

B2B

Is koffie voor u en uw klanten essentieel? Om uw werkdag te starten of om uw klanten te bedienen met écht lekkere koffie? Om uw perfecte diner in stijl af te ronden? Wat je ook wil bereiken, verrassend lekkere, zachte koffie mag daar niet bij ontbreken.

Lees meer...