Schrijf een recensie

Greet Cami
Tina is een erg geduldige en capabele instructrice. Zij kan als geen ander de verkeersregels en heeft me enorm geholpen bij het leren parkeren.
Sarah Loi
De instructeurs zijn rijschool mobix zijn zeer capabel en geduldig. Er wordt goed ingespeeld op je eigen voorkennis en extra azndacht besteed aan dingen die minder goed lukken. Ook een laatste rijles bij Tina kort voor mijn rijexamen heeft me gerustgesteld en me enorm geholpen om te slagen bij de eerste poging.
Liesbeth Vermaut
Mijn stiefdochter heeft al een paar uur les gevolgd en wat een positieve ervaring. Ze kon voor de lessen niet eens starten en na 6 uur rijdt ze vlotjes rond met begeleiding. Gent en Brussel zijn al geen onbekenden meer voor haar. Nog 4 maanden en een paar uurtjes rijles en dan kan ze haar examen doen. Door rijschool Mobix heb ik hier het volste vertrouwen in. Dank jullie wel voor alles!
Paulina Kośka
Het beste rijschool ooit 😁 Tina jij bent super 😊
Kari De Geyndt
Top rijschool, top instructeurs!
Toon Van Aelbrouck
Ik had enorm veel schrik om te leren autorijden. Mobix heeft mij stapsgewijs van deze schrik afgebracht en mij langzaam maar zeker meer uitgedaagd.
Nu rij ik al 6 maanden zonder problemen!
Inti De Ceukelaire
Oilsjterse topkwaliteit. Merci hein
Alexander Verdoodt
Oprecht zeer tevreden over mijn ervaring met Mobix. Aangezien ik mijn examen een beetje op de lange baan heb geschoven, heb ik zowel met Tina als Paul gereden. Beide zijn ze vriendelijk en ervaren. Onder hun begeleiding was ik echt zeer goed voorbereid op mijn examen. Rijlessen zijn duur en echte investering maar ik weet dat ik hier de juiste keuze heb gemaakt.