Retouche Annabel

Retouche, naaibenodigdheden en herstellen van kledij te Roeselare

Retouche Annabel maakt je kleding weer als nieuw!

Alle retouches en herstelwerken aan kledingsstukken worden in Retouche Annabel in Rumbeke uitgevoerd met de grootste zorg. Zowel je zijden japon als je werkkledij, zien er na een de herstelbeurt in Retouche Annabel weer uit als nieuw. Van een knoop aannaaien tot het laten verdwijnen van een scheur of de aanpassing van een kleed, retoucheuse Annabel weet altijd raad en bedenkt creatieve oplossingen voor elk probleem. Voor aanpassing van je kleding en herstel, contacteer Retouche Annabel, zorgvuldig en snel!

Geen enkel kledingstuk gaat verloren!

Moet je kindje naar de crèche of gaat het op kamp? Gaan je ouders naar het rusthuis? Wil je je werkkledij personaliseren? Alle kleding die mogelijk verloren gaat in een grotere groep van mensen, kan handig voorzien worden van een naamlabel dankzij Retouche Annabel in Rumbeke. Op bestelling heeft Retouche Annabel binnen 3 dagen jouw gepersonaliseerde naamlabels. Reeds de volgende dag kan de hele garderobe voorzien worden van een naamlabeltje. Ook labels die op kleding gestreken of gestikt kunnen worden, zijn op bestelling verkrijgbaar. Naamlabels die je zelf aanbrengt met een strijkijzer, zijn minder duurzaam. Voor delicate stoffen is het aangeraden het naamlabel op het kledingstuk te stikken. Bestel vandaag nog je naamlabels bij Retouche Annabel.

Borduren

Kleinere borduringen doen we sinds januari 2013 ook. Dit kan gaan van een borduring van een kleine tekening om een gaatje in een trui weg te steken of om een naam of logo op een handdoek of t-schirt te borduren voor een cadeautje (voor huwelijksfeest, geboorte, verjaardag, …). Deze borduringen kunnen ook in meerdere stuks gemaakt worden

Naaibenodigdheden

Van naalden tot bobijnen in het kleurenpalet

Retouche Annabel heeft alle benodigdheden voor je naaiwerk in het assortiment. Bobijnen, ritsen, naaigaren, knopen in alle kleuren en maten. Ook scharen, naainaalden, elastiek, velcro, koord, lederband en tal van andere kleine attributen vind je er, evenals applicaties en herstellingstukken voor naaimachines.

Retouche annabel brengt je kleding naar de stomerij of droogkuis

Retouche Annabel staat altijd tot je dienst. Niet alleen voor het herstel en aanpassing van je kleding kan je een beroep doen op Annabel Vantornout. Ook wanneer je delicate kleding dringend een opfrisbeurt nodig heeft, helpt ze je graag uit de nood. Je kan je kleding voor nieuwkuis of droogkuis deponeren in aan het einde van de week bij Retouche Annabel. Vrijdag wordt de kleding weggebracht en de volgende vrijdag kan de gereinigde kleding opnieuw worden opgehaald bij Retouche Annabel in de Blommestraat in Rumbeke.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!