Residentie 't Convent

Uw residentie met serviceflats en assistentiewoningen te Halle

Zorgeloos leven in een assistentiewoning in hartje Halle

Moderne assistentiewoningen in een beschermd klooster met prachtige tuin . Zelfstandig wonen met het comfort van een uitgebreid pakket aan diensten.

Dienstverlening op maat

In Residentie ’t Convent kunnen onze bewoners rekenen op een waaier aan diensten, waarbij de 24 uurs permanentie bij noodgevallen de voornaamste is. Een welness ruimte met bubbelbad en infraroodsauna staan gratis ter beschikking van onze bewoners. Een fitnessruimte met aanwezigheid van een beweegcoach éénmaal in de week houden onze bewoners fit. De Pax Bar is de ontmoetingsplaats bij uitstek, de bewoners kunnen er lunchen. Samen met vrienden en familie genieten van een verwenkoffie, een lekker glaasje wijn, een fris biertje, ook op het terras aan de Pax Bar.

Poetsen, strijken, boodschappen kunnen door middel van dienstencheques aangevraagd worden, en maken het leven in onze Residentie fijn. Een woonadviseur en een inwonende servicemedewerker staan steeds paraat om alles voor onze bewoners in goede banen te leiden, zodat zorgeloos wonen geen loze slogan is. De moderne appartementen zijn comfortabel, ruim en lichtrijk. Veel van de appartementen hebben zicht op de fenomenale kloostertuin.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!