Renovatiewerken LCD

Uw vakman te Sint-Katelijne-Waver in renovatiewerken

Gevelreiniging, pleisterwerken, gyprocwerken ...

Renovatiewerken LCD is uw ervaren vakman gevestigd te Sint-Katelijne-Waver. U kan er terecht voor het volgende: gevelreiniging, pleisterwerken, gyprocwerken, schrijnwerk, vloerwerken, tegelwerken, elektriciteit, domotica, centrale verwarming en sanitair.

Gevelreiniging

Restauratie en renovatie van voegwerk is een vak apart. Elke muur is anders. Men heeft te maken met steensoort, ligging, gebruikte mortel, leeftijd, enz. Oude voegtechnieken moeten dan opnieuw worden toegepast. Hierbij komt het vakmanschapmet alle kennis en improvisatietalent om de hoek kijken.

Lees meer...

Pleister- en Gyprocwerken

Renovatiewerken LCD plaatst gyproc voor wanden, plafonds, kleven tegen muren met L-pleister en het uitwerken van zolderdaken en dakkapellen. Ook voor pleisterwerken ben je aan het juiste adres. Dit zijn afwerkingen op basis van gips, de meest bekende zijn: gladpleisterwerk en schuurpleisterwerk.

Lees meer...

Schrijnwerk

U kan op Renovatiewerken LCD beroep doen voor het plaatsen van deuren, plinten, kasten, … Geef een nieuwe indeling aan een bestaande ruimte, werk met houten tussenwanden of creëer met hout een nieuwe sfeer. Wij leggen ook professioneel uw parket of laminaat.

Lees meer...

Vloer- en tegelwerken

Het leggen van een vloer of het betegelen van een muur vergt vakkundigheid. Renovatiewerken LCD uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver is zeer ervaren in beide zaken. Tevens beschikken wij over alle vereiste materialen die de kwaliteit van uw vloer bevorderen.

Lees meer...

Elektriciteit en domotica

Advies en ondersteuning op het gebied van bedrading, bevestiging, schakeling en maatwerkoplossingen betreffende elektriciteit en domotica. Vanaf het advies tot en met de realisatie kan alles in eigen beheer worden uitgevoerd.

Lees meer...

CV en sanitair

Voor al uw wensen op het gebied van verwarming en warm water bent u bij ons aan het goede adres. U kan zorgeloos genieten van uw warme huis en het warme water.

Lees meer...