Schrijf een recensie

Hakim Djemaa
Beste Djemaa

Deze automatische e-mail bevestigt dat je bericht goed werd ontvangen. We gaan zo spoedig mogelijk je bericht behandelen. Bij dringende vragen kan je ons uiteraard telefonisch contacteren.

Naam: Djemaa Hakim

E-mailadres: hakimdjemaa@hotmail.com

Telefoon of gsm nummer: 0468287001

Onderwerp: Klacht over niet-functionerend uurwerk na batterijvervaning

Bericht: Ik schrijf u met betrekking tot de recente batterijvervanging die werd uitgevoerd op mijn Tag Heuer Formula 1 uurwerk. Ik wil u informeren over een vervelende situatie die zich heeft voorgedaan bij het afhalen van het uurwerk.

Op 1o juli heb ik mijn uurwerk bij uw zaak binnengebracht voor de gevraagde batterijvervanging. Hoewel ik begreep dat dit enige tijd kon duren, was ik verrast dat het enkele weken duurde voordat ik mijn uurwerk kon ophalen. Toen ik eindelijk de gelegenheid had om mijn uurwerk op te halen die klaarlag, was ik teleurgesteld om te ontdekken dat het niet functioneerde. Toch wou u daarvoor €45 aanreken voor de batterijwissel.

Het is vanzelfsprekend dat ik een goed functionerend uurwerk verwacht na een batterijvervanging en ik had niet verwacht dat ik het uurwerk in een dergelijke staat zou ontvangen. Ik was genoodzaakt om de betaling te weigeren, gezien het feit dat het uurwerk niet werkte zoals het hoort.

Ik heb altijd vertrouwen gehad in uw vakmanschap. Daarom ben ik er zeker van dat dit een uitzonderlijke situatie is en dat u bereid zult zijn om het geschil op een bevredigende manier op te lossen.

Om dit probleem op te lossen, wil ik u vragen om de volgende stappen te overwegen:

1. Een grondig onderzoek van het uurwerk om het probleem vast te stellen en dit kosteloos te repareren.

2. Indien de reparatie niet mogelijk is, verwacht ik het uurwerk terug in de staat waarin ik deze heb binnengebracht.

Ik ben ervan overtuigd dat u deze kwestie serieus zult nemen en een passende oplossing zult bieden. Ik geef u graag de kans om binnen 7 dagen te reageren en actie te ondernemen om dit geschil op te lossen.

Ik hoop oprecht dat we deze kwestie kunnen oplossen en dat mijn vertrouwen in uw zaak kan worden hersteld. Ik kijk uit naar uw spoedige reactie en een positieve uitkomst van dit incident.
Emiel
Correcte behandeling en veel vakkennis;
Echter mijn verhaal:
Uurwerk begon met stilvallen na vervanging van batterij(door hen) Is 11 maanden(!!) in behandeling geweest voor 95 euro en nu werkt mijn uurwerk maar loopt hij achter.
Verder niet echt vriendelijke behandeling. + ik vind dat als een klant terug komt met garantie deze niet achteraan maar vooraan de prioriteitslijst moet komen. (Ik ben DRIE maal terug moeten gaan voor hetzelfde probleem en ELKE keer MEER dan een maand moeten wachten)