Vitrum

Ramen en deuren, Reynaers Aluminium en schrijnwerk te Brugge

Vakkundige productie, levering en plaatsing van alle schrijnwerk

Vitrum levert en plaatst vakkundig al uw schrijnwerk in aluminium, in hout of in PVC. Onze specialisten helpen u met objectief advies de juiste keuze te maken. Bovendien gaan onze activiteiten verder dan louter schrijnwerk. U kunt bij ons ook terecht voor spiegels, douchewanden en douchedeuren, glazen binnendeuren in een draaiende of schuivende uitvoering en rugwanden in een brede waaier van kleuren voor toepassingen in de badkamer en keuken.

In onze eigen productiehallen produceren wij al ons aluminium schrijnwerk volgens de meeste efficiënte en moderne methodes. Dat is uw garantie op de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

De specialist op vlak van automatische schuifdeuren en draaideuren

Vitrum beschikt over een eigen productie van automatische schuifdeuren en draaideuren. We zijn trots op onze 18 jaar ervaring met automatische deuren en ondertussen vindt u onze producten terug in tal van hotels, winkels, restaurants en andere bedrijfsgebouwen. Uiteraard kunt u voor deze producten rekenen op uitgebreid advies en begeleiding. In deze rol vormt Vitrum bovendien de ideale partner voor bouwheren en architecten.

Vitrum is een one-stop-shop

Vitrum is een volwaardige partner voor alle aanvullende werken. Op die manier hoeft u voor het volledige project slechts één partij aan te spreken namelijk Vitrum. Wij werken al jaren met ervaren onderaannemers die onder onze begeleiding uw woning of gebouw tot in de puntjes afwerken. Plafonds afwerken, pleisterwerken uitvoeren na het plaatsen van ramen en deuren of binnen schrijnwerk, ... Wij nemen deze zorg graag uit uw handen.