Ramen & deuren Van de Velde

Uw ramen en deuren in hout, PVC of aluminium te Oosterzele

Ramen & deuren Oosterzele

Bent u op zoek naar ramen en deuren in hout, PVC of aluminium of sectionaalpoorten? Dan bent u bij ramen en deuren Jeroen Van de Velde, gevestigd te Oosterzele, aan het juiste adres. Uw ideeën zetten wij graag om! Wij bieden u steeds topkwaliteit, elegantie (advies) en een super service. Contacteer ons of bekijk onze website voor meer informatie.

Ramen op maat van jouw project

Ramen kiezen is nooit een gemakkelijke opdracht en elk bouwverhaal is uniek. Daarom maken wij ramen op maat van jouw project. Onze verschillende profielen in hout, aluminium of PVC zorgen elk voor hun eigen kwaliteiten, accenten of stijl. Zo kunnen we samen met u ontwerpen realiseren die naadloos aansluiten bij de beoogde lifestyle.

Kies je voor pure eenvoud? Is er ruimte voor creatieve vrijheid? Zoek je naar persoonlijkheid in authentieke elementen en materialen? We gebruiken uitsluitend de mooiste materiaalsoorten en kunnen zo een brede waaier aan mogelijkheden aanbieden. Voor jouw stijl hebben we ook een passende raamoplossing.

Deuren op maat

De juiste deur heet je bij het thuiskomen welkom en sluit je achter je met een veilig gevoel. Wij weten dat de juiste deur een deur is die zorgt voor aangenaam binnenkomen en een zorgeloos buitengaan.

Daarom werken we naast onze standaard modellen in hout, aluminium en pvc ook met deuren op maat. De standaardmodellen kunnen naar smaak aangepast worden.

Met onze houten deuren kan je veel stijlen bedienen. Landelijke voordeuren zorgen voor een zachte welkom in je woning. Met een rechte houten voordeur geef je een moderne villa meer warmte en karakter. Ook onze rechte aluminium deuren geven extra kracht aan een moderne woning.