Markant Decor

Raamdecoratie, schilderwerken en totaalinrichting regio Aalter, Deinze, Gent en Lievegem

Schilders- en afwerkingsbedrijf Aalter

Markant Decor is een schilders- en afwerkingsbedrijf uit Aalter met meer dan 40 jaar ervaring dat inmiddels wordt verder gezet door de 2de generatie. Ons dynamisch team staat garant voor een kwalitatieve afwerking en gebruikt hiervoor steeds de beste producten. Bij ons kan u terecht voor alle binnen- en buitenschilderwerk, kalei, gyproc en plamuurwerk alsook het plaatsen van wand- en vloerbekleding. Om uw interieur tot in de puntjes te kunnen afwerken, bieden wij bovendien een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, tapijt en bijpassend meubilair aan. Wij staan steeds klaar met advies en ontzorgen u graag in uw decoratieproject. Van kleuradvies tot totaalinrichting, wij brengen de juiste sfeer in uw woning in de volgende regio's:
Aalter: Bellem, Poeke, Knesselare en Lotenhulle.
Deinze: Astene, Bachte-Maria-Leerne, Gottem, Grammene, Meigem, Petegem-aan-de-Leie, Sint-Martens-Leerne, Vinkt, Wontergem, Zeveren, Nevele, Hansbeke, Landegem, Merendree, Poesele en Vosselare.
Gent: Afsnee, Drongen, Gentbrugge, Ledeberg, Mariakerke, Oostakker, Sint-Amandsberg, Sint-Denijs-Westrem, Wondelgem en Zwijnaarde.
Lievegem: Lovendegem, Oostwinkel, Ronsele, Vinderhoute, Waarschoot en Zomergem.

Schilderwerken

Binnen

Kleur bepaalt je interieur maar ook vakmanschap is heel bepalend in de uitstraling hiervan! Samen met ons team creëren we voor u in een mum van tijd een nieuwe sfeer met oog voor detail en afwerking. We vinden het daarbij ook belangrijk om respect te hebben voor uw huis en dekken alles tijdens de schilderwerken zorgvuldig af. Dankzij een vlotte en open communicatie lopen de werken van een leien dakje.

Naast het esthetische is ook een goede ondergrond belangrijk. We verstevigen daarom ook graag de muren en plafonds met een stevig schildersvlies. Dit werkt scheuroverbruggend en zorgt voor een strak resultaat. Naar aanleiding van ieder uit te voeren werk, komen we gratis langs voor kleuradvies aan huis.

Buiten

Schilderen van buitenschrijnwerk moet goed uitgevoerd worden én met de juiste producten. Tijdig onderhoud (zeker de zuid-west georiënteerde kant) is heel belangrijk om uw hout in goede staat te behouden. Een ideaal moment om eens van kleur te veranderen! . Naar aanleiding van ieder uit te voeren werk, komen we gratis langs voor kleuradvies aan huis.

Schilderwerken gevel
Door gevels te schilderen kan je een gebouw een volledig nieuwe uitstraling geven. Het kan ook een methode zijn om het gebruik van verschillende stenen nav een renovatie weg te werken. Bij het schilderen van buitengevels is een goed technisch advies en werken met de juiste producten essentieel voor een mooi en duurzaam resultaat. Naar aanleiding van ieder uit te voeren werk, komen we gratis langs voor kleuradvies aan huis.

Raamdecoratie

Wij kiezen steeds voor vooruitstrevende en kwaliteitsvolle merken voor een mooi en duurzaam resultaat. Maak vrijblijvend een afspraak om samen de perfecte raamdecoratie uit te zoeken voor uw interieur! We spreken af in de showroom of bij u thuis. Aan de hand van diverse modellen maakt u kennis met al de mogelijkheden. Zo bepalen we welke raamdecoratie de juiste sfeer brengt in uw woning. We komen graag bij u langs om u optimaal te kunnen adviseren en alles professioneel op te meten. Zo komen we tot een correcte steeds vrijblijvende offerte die volledig is aangepast aan uw interieur. We ronden het geheel af met een verzorgde en professionele plaatsing van uw raamdecoratie.

Kaleien

Is een gevel met authentiek karakter wel iets voor u? Of vertoont uw gevel wat barsten die moeten worden behandeld? Dan is een kaleisysteem beslist iets voor u! Bij deze oude schildertechniek wordt een dunne kalkpleister met een blokborstel op de gevel aangebracht. Het resultaat? Zichtbare maar minder opvallende voegen voor een ‘zachter’ uitzicht. Deze techniek kan ook binnen worden toegepast; denk maar aan gemetste schouwmantels of bakstenen muren binnenshuis… Kortom, het kaleisysteem biedt zowel binnen als buiten tal van mogelijkheden. . Naar aanleiding van ieder uit te voeren werk, komen we gratis langs voor kleuradvies aan huis.

Totaalprojecten

U kan bij ons ook terecht voor totaalprojecten of renovaties. We bieden dit aan van ontwerp tot volledige uitvoering. U kiest zelf vanaf welke fase u ons nodig heeft. Heeft u uw plannen nog niet zelf in kaart kunnen brengen, geen probleem. Wij creëren graag samen met u en onze interieurarchitect uw droomresultaat.

Wij ontzorgen u graag in uw volledige decoratieproject; van de begeleiding in de juiste keuzes maken tot een vlotte planning. Hiervoor hebben we immers naast eigen vakmannen, een goed netwerk van kwalitatieve vakmannen ter beschikking.